Sveatoslav Mazur: Putin este sub controlul sataniștilor din chabadul evreiesc

Mesajul lui V. Putin  Adunării Federale a dovedit rolul fundamental al evreilor în perspectiva lui mondială.

Vorbele despre inteligența artificială și despre acoperirea teritoriului Rusiei cu internetul modern de mare viteză de 5D spune doar de un singur lucru: sataniștii au băgat în creierul liderului rus ideea care le ținea legați timp de 500 de ani. Se pare că nu e nimeni să-i explice lui V.V. un fapt simplu, că războiul dintre Dumnezeu și diavol se întîmplă doar la nivelul frecvențelor diferitelor grade de vibrații. Astfel, prin crearea unui cîmp de vibrații scăzute în toată Rusia, sataniștii încearcă să-l supună sub controlul propriu și, cu ajutorul nanotehnologiei și a diferitelor startupuri, de codat toți rușii sub ascultare sclavică. Oare puține mesaje  vedem în  Internet, în care o parte de oameni de știință ruși și lideri spirituali explică la  aceiași politicieni, manageri stupizi, ca și Putin, că anumite vibrații de frecvență crează forme de anumite configurații, iar formele de o anumită configurație crează vibrații de o anumită frecvență.

Anume acestea forme, interacționînd cu neuronii creierului prin intermediul mecanismelor de matrice ale legii asemănării, și conduc comportamentul uman. Astfel, evreimea mondială a nivelului chabbat, pe care Putin l-a strîns în jurul său, a creat astăzi un sistem de înrobire a poporului rus și prăbușirea așa-numitelor legături spirituale, despre care Putin  iubește să vorbească atît de mult.

Neînțelegerea adevărurilor simple și vorbelor goale, așa cum s-a întîmplat la  Adunarea Federală, a adus întregul popor rus în timpurile medievale întunecate, ieșire din care, așa cum a fost în urmă cu 500 de ani, este posibilă doar prin  vremurile tulburi, pe care în viitorul apropiat și vom vedea, dacă V.V. nu va scoate  ochelarii negri a Habatului.

În perioada de tranziția de la lumea diavolului la lumea lui Dumnezeu este foarte important să înțelegem, că războiul se desfășoară la nivelul frecvenței vibrațiilor. Forțele Divine, toată Lumina Divină manifestată este în gama de vibrații ridicate, iar forțele diabolice, folosind tehnologiile cloud ale Internetului, încearcă să-și mențină prezența, acoperind planeta cu emisii de joasă frecvență.

Vladimir Vladimirovici, acesta este alfabetul, este necesar să o înțelegi, dacă ești responsabil de Rusia și vorbești despre legături spirituale. Nu aș vrea să cred că atît acest mesaj, cît și aceste idei sunt puse în acțiune intenționat de către dvs, pentru a distruge și poporul rus, și statul rus.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × один =