Sveatoslav Mazur: Cum să ne pregătim pentru marea tranziție în noua realitate

Primul pas în pregătire pentru  tranziția unui singur om la o nouă realitate constă în aceea, ca de reformat conștient lumea proprie interioară în conformitate cu matricea nouă. Pentru aceasta este necesar de pornit procesul de control asupra problemelor procesului de rezonanță, fără a lăsa introducerea sistemul rău anterior  al diavolului în cîmpul dvs., și atunci dvs. garantat vă veți elibera de influența oricare al acestuia.

 

Pentru aceasta trebuie să apelați la tabelul, pe care l-am prezentat ​​ieri în textul meu.

 

Acest tabel nu este altceva decît codul informațonal-energetic al noii matrici globale, care va transfera umanitatea de la puterea diavolului la puterea lui Dumnezeu Atotputernic.

 

Cum se utilizează acest tabel?

 

Conform planului lui Dumnezeu, fiecare om este creat după chipul și asemănarea Lui. Acesta este motivul pentru care fiecare om are capacitatea de a interacționa cu lumea unică a lui Dumnezeu prin rezonanță. Este suficient să spuneți aceste cuvinte:

 

Sveatoslav Mazur 6.8.9.10

 

Și dvs. veți  fi conectat la computerul meu spațial. Apoi, cu dragoste și credință, de dictat  numerele scrise în pătratul magic, fără să lipsească nici măcar o  linie, una după alta, pornind de sus, la stînga la dreapta, de la numărul 16. Și după ce veți dicta aceste numere, vei simți cum lumea dvs. interioară va intra într-o nouă realitate, cum ea va respinge tot negativul, agresivul și va accepta în sine tot ceea ce este bun, Divin, armonios.

 

Și din moment ce această procedură va trebui să fie făcută în fiecare zi, dvs. veți simți în cuînd că sunteți o parte a proiectului global al lui Dumnezeu, unit cu el printr-o legătura indestructibilă. Veți avea oportunități noi și abilități și veți putea rezolva orice problemă cu care vă veți confrunta în cursul dezvoltării dvs.

 

Pătratul meu magic este doar o parte a pregătirii unui singur om pentru  marea tranziție într-o altă realitate de un nivel spiritual superior. Și deoarece această lucrare nu necesită costuri financiare și economice speciale, succesul acestei lucrări va depinde în egală măsură de credința și perseverența omului  însuși. Și, bineînțeles, cînd va veni momentul adevărului, și omul va avea ocazia să se prezinte înaintea lui Dumnezeu, numai credința și aspirația lui vor deveni singura calitate care îi va permite să devină membru al noului nivel Divin global. Doar omul însuși poate decide în ce lume să trăiască: în lumea lui Dumnezeu sau în lumea diavolului.

 

Realizînd sfîrșitul inevitabil, structurile globale ale evreimei mondiale încearcă să creeze o rețea de radiații de joasă frecvență pe planeta noastră tocmai pentru a înrobi  omenirea și a nu-i oferi posibilitatea singură  să-și determine viitorul. Citirea cifrului dvs. în fiecare zi vă va proteja lumea interioară de influența acestei secte satanice și va permite lumii voastre interioare să-și păstreze libertatea și independența de la influența externă a satanismului mondial și va pregăti lumea dvs. interioară pentru tranziția la lumea lui Dumnezeu, unde vibrațiile de înaltă frecvență vă vor lua în brațele sale.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять + 8 =