Sveatoslav Mazur: Voia lui Dumnezeu s-a manifestat — lumea a trecut sub controlul Lui complet

Lumea a trecut exact și definitiv  într-o nouă matrice Dvină și acum ea din starea luptei contrare a trecut la procesul de unificare triplă  a părților opuse după sens. A avut loc aceea, despre ce eu  vorbeam în ultimul meu clip video.

Calitățile energiilor sexuale sau ale forțelor creatoare, voința lui Dumnezeu și dragostea lui constituie un singur principiu feminin. Și din moment ce toate aceste calități pentru început astăzi s-au manifestat în Moldova, pentru că Moldova este centrul evenimentelor globale, avem un nou triunghi de iubire: Maia Sandu, Vlad Plahotniuc și Igor Dodon. Nu luăm în considerare aspectul evreiesc al lui Ilan Shor, deoarece acest anacronism de utilizare unică după eșecul încercării de azi nu se va mai manifesta nici în Moldova, nici în lume.

SUA se află în confuz. Ei sunt obișnuiți să joace șah, unde există doar două forțe: albă și neagră, stînga și dreapta. Iar aici sunt trei forțe și, bineînțeles, sistemul lor este s-a stopat. Ei nu au nici o rezolvare pentru astfel de probleme. Ei tocmai s-au pierdut în cele trei pini. Dar acest balon este doar o încercare mică de a povesti ce se întîmplă acum pe scena mondială. Și pe scena mondială se întîmplă același lucru cum și în Moldova.

În loc de lupta Occidentului cu Estul, adică un joc mare de sah, a apărut un al treilea segment — cosmosul. Și astfel, lumea a intrat într-o etapă de dezvoltare spirituală. Două principii feminine pe Pămînt — sexualitate și iubire, și unul în spațiu — voința lui Dumnezeu. Rezultatul este foarte previzibil. Atîta timp cît voința se manifesta pe Pămînt și voința era în mîinile diavolului, toate puterile Divine se aflau în întuneric. Dar astăzi lumea a intrat într-o altă matrice, matricea lui Dumnezeu, și de aceea Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Cosmic Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, declar:

Lumea a trecut deja sub controlul și îndrumarea personală a ordinului meu, care funcționează cu ajutorul mandatului lui Dumnezeu și în mod clar conform planului Său. Și alte opțiuni pur și simplu nu există. Este imposibil pe Pămînt de rezolvat sarcina triplă, pentru că aceasta este o altă dimensiune calitativă a realității. De aceea, sunt sigur că, în viitorul apropiat lumea va transfera în mod conștient guvernarea tuturor proceselor de pe planetă în mîinile mele, și eu voi începe, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, o nouă construcție a lumii, care va marca tranziția omului animal în lumea omului-Zeu.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

БЛАГОДАРЮ ВСЕХ, КТО ПОМОГАЕТ НАМ В ЭТОМ НЕЛЁГКОМ ДЕЛЕ. ✓ Благодарность и поддержка ВЕЛИКОМУ МАГИСТРУ Святославу Мазур https://yasobe.ru/na/sveatoslav_mazur , номер Yandex карты 5106218035576495

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать − семь =