Sveatoslav Mazur: De ce nu se începe al treilea război mondial

Cu cîțiva ani în urmă, atît regina Angliei, cît și Papa au declarat simultan, că lumea a ajuns la marginea abisului, ceea ce înseamnă că următorul Crăciun poate să nu vină.

http://www.prezidentpress.ru/news/3741-eho-nashih-publikaciy-koroleva-elizaveta-ii-naslazhdaytes-vashim-poslednim-rozhdestvom.html

Atunci ei erau siguri, că se pune în aplicare un plan global, și că omenirea va suferi pierderi mari.

Anterior, s-au făcut previziuni cu privire la numărul de persoane care trebuie distruse. Lumea se apropia de un conflict militar. Lumea mirosea de praf de pușcă. Urma să se înceapă un al treilea război mondial. Dar deodată, toate aceste momente s-au transformat într-un fel de farsă.

Ne vom reaminti ideea Brexitului, care a apărut brusc în Marea Britanie. Și, bineînțeles, asemenea idei nu apar în Regatul Unit fără participarea reginei.

Și ce vedem astăzi? Această idee s-a blocat. Regina pare să aștepte ceva. Și vedem o mișcare formală — plecăm din Uniunea Europeană sau amînăm ieșirea deja din martie pînă în iunie.

Și de ce anume în iunie? Faptul este că, în mai, conform planului lui Lucifer, ar trebui să aibă loc bătălia finală pe Pămînt, și ea trebuia să determine viitorul întregii omeniri. În noua capitală satanică a lumii, în Astana, urma să aibă loc o messă de satanici, unde și ar fi trebui să fie ales noul dictator al planetei.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=392&v=-4hWY7JKF4s

Și, bineînțeles, elita planetară a «noii ordini mondiale» spera, că acest dictator îi va duce mai departe spre noul lor viitor «fericit».

Și aici ajungem la momentul principal al conspirației internaționale, la înțelegerea a ceea ce se întîmplă de fapt pe planeta noastră și ce nu-și imaginează  chiar și conducătorii structurilor globale și celor mai semnificative, din punct de vedere financiar și economic, state din lume.

Vorba este despre semnificație. Are această acțiune o semnificație practică sau nu? Dacă într-o acțiune cheie globală nu există nici un sens practic, atunci nu va avea loc niciodată. Și, prin urmare, conștientizînd la ce nivel au loc evenimentele și realizînd cum ele se vor sfîrși, acum un an și jumătate de an în urmă eu am filmat  un videoclip intitulat «Lumea se va tremura de la evenimentele din Moldova», în care a avertizat jucătorii globali despre pericolul jocului lor și despre ca ei să-și vadă simțurile și să vină la mine pentru ajutor.

https://www.youtube.com/watch?v=qN37Tc9SrAY

Dar, aparent, acești jucători singuri nu înțeleg ce fac. Și din moment ce timpul jocului lor s-a terminat, eu voi trebui să-i explic ce se va întîmpla cu ei în continuare.

Lumea diavolului nu radiază energia iubirii, energia vieții, pentru că Dumnezeu este dragoste. Numai Dumnezeu poate fi sursa acestei energii. Doar Dumnezeu este centrul vieții, centrul dragostei manifestate,  prin urmare cei, care se conectează la lumea lui Dumnezeu, devin nemuritori, ca și Dumnezeu, pentru că se hrănesc dintr-o sursă de iubire nesfîrșită.

Dar de ce există împărăția lui satana, și de ce a fost creată în Astana piramida, în care a fost planificată alegerea unui dictator mondial? Tocmai pentru că diavolul, satana, șarpele ispititorul a intrat în acord cu poporul evreu, făcîndu-l un ostatic sau un participant la crima sa. Pe bancnota de un dolar din SUA sau pe piramida construită de Nazarbayev, se vede clar că vîrful piramidei este separat de corpul unic al acestui obiect, astfel încît omenirea nu are tentația de a interacționa cu Dumnezeu.

                           

Înaintea ochilor noștri — un obiect trunchiat de formă geometrică, dar numai partea lui vizibilă, bine, așa, dacă ar avea afacere cu un aisberg. Exact aceeași piramidă, dar răsturnată, se află sub pămînt. Anume ea și este legătura principală în această conspirație.

Astfel, pe partea de sus a piramidei inversate se află satana însuși. El este destinatarul energiei piramidei externe, pentru că aceste două piramide: cea externă și cea internă, sunt de fapt o bază, adică un patrat magic și sunt, în esență, un singur obiect.

Anume de aceea messa în piramida lui satana la Nazarbayev trebuia să aibă loc în teatrul subteran — în piramida diavolului.

Și acum despre lucrul principal. Desigur, diavolul nu se hrănește cu energiile iubirii. El se hrănește cu energiile fricii. Și cînd se radiază aceste energii? Atunci cînd are loc sacrificiul ritualic, cînd ucid și viol. În acest moment, piramida pămîntului se umple de putere, care, după rezonanță, se concentrează pe vîrful piramidei. Și din moment ce o astfel de piramidă se află sub pămînt, toate aceste energii îl hrănesc pe satana și lumea lui interlopă. Acesta este motivul pentru care evreii creează conflicte permanente în care mor oamenii și animalele. Energia celor uciși este concentrată în piramida globală, care o transmite satanei. Pentru aceasta, satana îi acordă poporului ales cu bani și onoruri. Acesta a fost sistemul pe care Isus Hristos a decis să-l rupă cînd a venit pe Pămînt. Dar El însuși a fost răstignit, și forțele diabolice și-au preluat energia.

Cu toate acestea, a venit timpul judecății lui Dumnezeu. Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, am venit pe Pămînt pentru a elimina instrumentul de hrănire a forțelor rele și a transfera întreaga omenire din puterea diavolului sub autoritatea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Astfel, prin distrugerea matricei diavolului, eu l-am lipsit de posibilitatea de a se hrăni cu oameni uciși și sacrificii. Adică, toate aceste războaie și sacrificii ale satanismului au devenit lipsite de sens, deoarece nu mai îndeplinesc rolul de a-l umple pe satana și lumea lui cu forța vie a lui Dumnezeu. Și fără această energie vie, ele nu pot exista, deoarece în esența lor sunt paraziți obișnuiți.

Astfel, sistemul diavolului s-a blocat într-o neînțelegere. Diavolul nu primește energie, deci nu are nici un motiv să-i recompenseze poporul ales. Iar această națiune nu costă nimic fără aceste premii.

Așadar, noi am devenit martori, cum în viitorul apropiat întregul sistem se va prăbuși înaintea ochilor noștri, căci contradicția care se dezlănțuie în fața noastră este insolubilă.

Mai multe detalii despre ceea ce ne așteaptă pe toți în viitorul apropiat și despre aceea,  cum funcționează acum noua matrice, eu voi povesti în noul video clip, pe care îl voi filma 20 martie 2019. Acesta este un videoclip care va pune toate punctele asupra “i”.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 − 14 =