Sveatoslav Mazur: Cine este satana întrupat?

Lumea este condusă de simboluri și forme.

Eu mult timp l-am căutat pe diavolul întrupat. La urma urmei, el trebuia să se deie doar pentru ca eu să mă lupt cu el. Și acest moment a venit. El se pregătea pentru dominația mondială, și numai prin acțiunile sale putea fi calculat.

Desigur, cînd eu îi voi  numi numele,  dvs. la îneput nu mă veți crede, pentru că el a devenit ideologul eurasianismului. Dar această idee este ideea puterii absolute. Deci, muzica …

Acesta este ultimul magician negru la nivel mondial — Nursultan Nazarbayev și creatorul lui — noua capitală a lumii diavolului, capitala satanei numită Astana. Este suficient să rearanjați primele două litere «As» la «sa» și veți înțelege planul lui insidios.

În centrul acestui oraș se află obiectul principal — Baiterek.

Aduceți-vă aminte “Stăpînul inelelor” – ochiul Sauronului.

Coroana care este prezentată în mod constant între coarnele lui Baphomet.

Acesta este un ochi arzător, un ochi atotvăzător, sau mai degrabă intelectul artificial, care trebuia să înlocuiască omenirea vie pe Pămînt. Acest intelect trebuia să se așeze în capitala diavolului numită satana, adică Astana. Toate acestea ar fi trebuit să se întîmple anul acesta, în luna mai, cînd toți vrăjitorii negri ai lumii urmau să sosească în Astana și în piramida noii ordini mondiale, care este reprezentată pe bancnota de un dolar, în teatrul subteran pentru a informa pe antichristul — Moshiach pe Pămînt.

                         

Dar, după cum se spune, toate acestea s-ar fi putut întîmpla dacă nu ar fi eu, Sveatoslav Mazur — Marele Maestru și Preasfînta Fecioara — Maica Lumii. Noi am reușit să prevenim  catastrofa și am ars întregul spațiu al Astanei sub pămînt, pe pămînt și în aer, transformîndu-l într-o gelatină coaptă, în care pe veșnicie au fost coapte toți demonii și planurile lor insidioase. Ora diavolului s-a terminat. Ochiul atotvăzător al lui Sauron este orb. Eu am smuls ouăle de la dragonul negru. Acum  el nu va mai putea da naștere naturii lor. A.S.Pushkin avea dreptate. Moartea lui Koshchey Nemuritorul a fost ascunsă într-un ou, și nici acul nu era necesar.

Să ne uităm la imaginea Kazahstanului — un nou drum al mătăsii.

Toate liniile principale din China și Europa sunt situate prin noua capitală diabolică. Aici vedem idea construirii a noii lumi în conformitate cu planul lui satan. Ea nu include Statele Unite. Pentru că Statele Unite este deja un stat în stare de faliment. Donald Trump va pregăti mai întîi Statele Unite pentru distrugere, iar apoi va transfera conducerea la Rothschild, care acum lucrează tainic pentru a concentra resursele în Asia. Prin urmare, planul lui satan — Nazarbayev, pe care el i-a propus lui Putin și îl implementează cu success în viață — un singur spațiu de la Lisabona la Vladivostok, dar, bineînțeles, sub îndrumarea și controlul Astanei, adică satanei. Ceea ce trebuia să dovedim.

Și toate poveștile despre cel de-al treilea templu al lui Solomon și al Noului Khazaria — este doar o distragere a atenției. Satana a înțeles de mult că e timpul să-și jertfească cu poporul ales în același fel în care el, satana, sacrifica cu dictatori, pe care îi aducea cu pricepere în poziții cheie. Astăzi el însuși a decis să urce pe piramida puterii. În acest scop, el a construit de la zero noua sa capitală, numită satan, și a ștampilat mîna sa și harta lumii pe care urma să o conducă, punăndu-le pe monumentul său principal.

Globul pămîntesc, în cntrul căruia se află Kazachstan

Baiterek — partea centrală. Lumea este construită pe trei stîlpi, condusă de Sfînta Treime. Pe partea de sus a Sfintei Treimi este imaginată laba lui Nazarbayev, conform planului său, putere absolută și asupra Sfintei Treimi și asupra planetei.

 

Cum să nu vă amintiți filmul lui Charlie Chaplin «Marele dictator» despre Hitler, cînd Adolf Hitler, în extazul narcisismului, jonglează planeta sub razele unei zvastice fasciste.

Acum, cînd planul diavolului nu a avut loc, și capitala lui a fost distrusă, Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, declar că a venit timpul pentru marea unificare a popoarelor într-o singură esență Divină. Și conform planului lui Dumnezeu, centrul acestei uniri nu este Kazahstan, nu Rusia, nu România, nu Israel, nici Nou Khazaria, dar MOLDOVA MARE.

 

Monumentul care urmează să fie instalat în centrul Chișinăului, personificînd victoria forțelor luminii asupra dragonului negru — satanei. (Schiță)

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 + 4 =