Sveatoslav Mazur: Lumea diabolică a revenit în conștiință pentru a muri pentru totdeauna

Imaginați-vă că, înainte de moarte, unui om grav bolnav, care se află într-o comă, i se întoarce conștiința pentru un moment scurt, astfel încît el să-și deie seama de plecarea sa în lumea următoare. Acesta este evenimentul pe care îl urmărim astăzi pe Pămînt înainte de moartea finală a lumii diabolice. Ea, această lume, și-a intensificat brusc activitatea pentru a pleca pentru totdeauna. Acest fenomen este clar pentru noi, pentru că cei care au slujit acestei lumi fac ultima încercare de a o păstra, și poate că ea și ar fi  putut salvată, dacă nu ar fi sensul construirii  oricărei lumi manifestate. Înainte ca lumea veche să părăsească planeta noastră, paralel ei se construiește lumea viitorului. Și numai atunci, cînd această lume nouă este construită, adică se naște un copil nou, lumea veche se îndepărtează. Și lucrul constă nu în aceea, că se schimbă baza elementară a lumii însăși, se schimbă de la veche la cea nouă, adică principiul existenței ei, dar în aceea, că lumea anterioară nu poate fi păstrată nici practic, nici chiar teoretic, pentru că pe o bază elementară poate exista numai o singură realitate și  nici un alt principiu pur și simplu nu există în natură.

În ultimul meu videoclip eu am povestit despre Nazarbayev și despre încercarea de a crea o nouă ordine mondială în centrul Asiei sub conducerea lui satana.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=915&v=-4hWY7JKF4s

Baza acestei noi ordini mondiale pentru Nazarbayev este piramida, copiată din nota SUA de un dolar, care a fost descrisă de masoni. După cum se știe, baza elementului de bază al acestei figuri geometrice (piramida) este un pătrat. Anume pătratul a fost baza principală a ordinii mondiale anterioare, și de aceea în ritualurile masonice vedem o tablă de șah, iar lupta lumii duale albe și negre se produce orizontal pe planul planetei noastre.

Deci,  în locul  partidului de șah, în locul piramidei, a venit o nouă bază de elemente,  pe care am demonstrat-o sub forma unui joc pentru copii în filmul «Cum să devii Dumnezeu».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1185&v=eQPLc8WhKYQ

În locul pătratului a venit un hexagon, creat din șase triunghiuri echilaterale în același plan, și încă cîteva  piramide triunghiulare (tetraedru), aflate în spațiu. În esența sa, noi din lumea duală am trecut în lumea triplă, și el complet se diferă de lumea anterioară. Și din moment ce eu, Marele Maestru al Ordinului Cosmic Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, am construit deja această matrice nouă, adică o nouă ordine mondială, fundamental diferită de cea anterioară, pătrată, atunci aceasta ordine mondială nouă, adică noua formă geometrică, cu ajutorul rezonanței astăzi deja formează în lumea reală noi relații globale între națiuni și state. De a nu lua în considerare acest lucru este ca o sinucidere.

De aceea eu, Marele Maestru, și spun, că pentru o scurtă perioadă de timp lumea diabolică a revenit acum la conștiință, dar numai pentru a-și realiza moartea și a părăsi planeta noastră pentru totdeauna. Lumea așteaptă  și o nouă ordine mondială pe o bază fundamental nouă, și o nouă religie unică a lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Și alte căi de dezvoltare pe planeta noastră nu sunt posibile nici teoretic, nici practic.

Principalul lucru, care trebuie să înțelegem, că baza elementelor formează baza lumii manifestate. Doar în această lume viața reală este posibilă și, prin urmare, cel care nu rezonează cu ea, începe să se înbolnăvească și să moară. De aceea, în primul rînd, vor începe să se prăbușească  jucătorii globali care există pe principiul piramidelor, apoi va cădea și restul lumii. Aceasta va înceta să existe în fosta sa capacitate. Iar de construit ea va fi posibilă doar cu ajutorul sincronizatorilor și a noilor forme de conducere, cunoscute numai mie.

Sincronizator

Nici una din planurile globale ale ordinii mondiale anterioare nu sunt posibile. Ele au fost planificate în fosta bază de elemente, care a ordonat să trăiască mult timp. Toate aceste ordine masonice, guvernele mondile, structurile globale, fondurile, entitățile și instrumentele financiare sunt construite pe principiul unei piramide și nu pot trăi în condiții noi.

Anume de aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, declar official: noi suntem pe pragul de colapsa și prăbușirea globală a sistemului anterior diabolic, creat în conformitate cu principiul piramidei. Astăzi ea s-a agitat momentan, a revenit la viață numai pentru a-și da seama de sfîrșitul ei și a pentru a muri pentru totdeauna.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × четыре =