Sveatoslav Mazur: Care este crima “poporului ales”

Conform Sfintei Scripturi, omenirea așteaptă Noul Pămînt și Noul Cer. Și aceste concepte sunt cheia înțelegerii a ceea, ce se întîmplă acum și a ceea ce înseamnă Lupta Sfîrșitului.

Faptul este că atît Pămîntul Nou, cît și Cerul Nou pot veni numai atunci, cînd vor dispărea atît vechiul Pămînt cît și vechiul Cer. Despre venirea Noului Cer și Noului Pămînt se povestește în rugăciunea «Tatăl Nostru»: «Tatăl nostru, care este în ceruri! Sfințească-se Numele Tău; Vie Împărăția Ta; Facă-se Voia Ta atît pe Pămînt, precum și în Ceruri «.

Se pare că ceea, la ce se străduiau ortodocșii și despre ce vorbeau iudeii, Împărăția lui Dumnezeu, împărăția vremii bune vine pe Pămînt. Acum oamenilor de bunăvoință nu vor trebui să caute nemurirea în Cer, pentru că Cerul însuși va veni pe Pămînt. Și, bineînțeles, un astfel de rezultat nu le mulțumește unor forțe, care înțeleg perfect, că odată cu venirea Împărăției lui Dumnezeu pe Pămînt, puterea lor pe Pămînt va dispărea pentru totdeauna.

Și ce fel de putere sunt aceștia? Este intelectul diabolic și «popor ales», care spune una și face alta. Bătălia Sfîrșitului are loc între structurile diabolice și cele Divine pentru viitorul întregii omeniri.

Deci, despre ce fel de viitor vorbim? Dacă vorbim despre Dumnezeu, atunci de ce evrei și alții ca ei se impun atît de pasionat ideei inteligenței artificiale și digitizării  întregii vieți reale? Oare nu pentru că ei slujesc diavolului și încearcă cu toată puterea lor să păstreze viața iluzorie, muritoare și în nici un caz să nu împiedice venirea lui Dumnezeu pe Pămînt?

Dacă iudeii sunt susținătorii ai Luminii și viitoului luminos, de ce nu luptă împotriva toleranței, adică a permisivității? Oare ei nu înțeleg, că Dumnezeu este Legea și Voința, Iubirea și Adevărul? Desigur, înțeleg perfect, de aceea și nu luptă. Ei nu vor să plătească pentru uciderea lui Isus Hristos — mesagerul și Fiul lui Dumnezeu. Eu  nu-mi amintesc că ei s-au pocăit de crima lor și L-au recunoscut pe Isus Hristos ca Dumnezeu. Desigur, e înfricoșător să răspundă pentru crime. Deci se ascund în spatele diferitelor dogme și invenții.

Dar faptul este că eu, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, am venit pe Pămînt să primesc datorii anume de la cei care îmi sunt datori. Și nu să răzbun, ci să finalizez lucrarea pe care n-am terminat-o data trecută — să dau întregii omeniri Pămîntul Nou și Cerul Nou, să întorc omenirii ceea ce merită prin dreptul de întîi născut cu Dumnezeu.

Dacă omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, atunci el trebuie să trăiască în Împărăția lui Dumnezeu. Și nu există alte opțiuni. Iar cei care încearcă să conducă toată omenirea în lumea diavolului, sunt principalii criminali care trebuie să fie pedepsiți în funcție de crimele lor.

Deci, vom rezuma. Lupta dintre binele și răul, Forțelor lui Dumnezeu și Forțelor diavolului se petrece pentru viitorul întregii omeniri. Totul altceva nu este atît de important. Este important să înțelegem că acest «popor ales» este principalul dușman al poporului, căci el încearcă să păstreze puterea diavolului pe Pămînt și să împiedice Împărăția lui Dumnezeu să vină pe Pământ. De aici și apar ideile lor de inteligență artificială și de închinare a robotului-zeu, deoarece inteligența artificială este diavolul.

Iar Dumnezeu este Viața Veșnică Vie, la care omenirea aspira inițial și pe care acum nouă ne încercă să ne înlocuiască cu moartea.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 + четыре =