Interacțiunea directă cu Dumnezeu este posibilă numai prin inima Preasfintei Fecioare

De ce fluxul informațional energetic al lui Dumnezeu la om vine prin inima Sfintei Fecioare, Maicii Lumii, Irina Cocoș?

Ierarhia cosmică, care provine de la Dumnezeu, are grade sau pași de scădere a intensității tensiunii exact așa, cum o vedem în firele electrice. Există fire de o secțiune transversală mare — acestea sunt necesare pentru linii de înaltă tensiune. Există transformatoare care conduc un curent electric la o anumită valoare, astfel încît aparatele electrice ale consumatorului final al unei secțiuni mici să nu ardă.

Exact așa funcționează și canalul cosmic energetic-informațional de comunicare, de asemenea, în același mod, care Îl conectează pe Dumnezeu — sursa de energie și informații cu utilizatorul final — cu omul.

Astfel, trebuie să înțelegem că secțiunea transversală a acestui canal al nivelului planetar este de 3 cm 8 mm, dar canalul Preasfintei Fecioare, Maica Lumii, furnizează planeta în așa fel încît inima Ei împarte acest canal unic în inima unei singure femei, fete sau copil. Dar cu privire la linerul acestui canal pe planetă, acesta este asigurat de Ordinul nostru Cosmic al Cavalerilor Maselor Rotunde, condus de Marele Maestru.

Este imposibil să comunici direct cu Dumnezeu, făcînd comunicarea de la inimă la inimă, numai pentru că diferența dintre potențialul lui Dumnezeu și om este atît de mare, încît omul poate muri instantaneu dacă atinge direct acest Flux puternic Divin.

De aceea noi și dăm umanității un instrument pregătit pentru interacțiunea cu Dumnezeu prin comunicare directă, adaptîndu-l în prealabil prin sincronizator conectat la Templul lui Dumnezeu Tatăl și prin inima Sfintei Fecioare, Maica Lumii, care interacționează direct cu Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Și nu există altă cale de a interacționa cu Dumnezeu.

Restul sunt trucuri și profanări diabolice. Acest lucru este valabil mai ales pentru «poporul ales» și pentru Pentateuh lui Moise. Nu avînd posibilitate să comunice cu Dumnezeu cu o singură legătură (din cauza diferenței de potențial), evreii își prezintă legătura cu diavolul ca o legătură cu Dumnezeu, vorbesc despre aceea că sunt aleși și doresc să convingă întreaga comunitate mondială despre asta.

Dar, după cum se știe, oamenii pot fi înșelați de mult timp, dar nu pentru totdeauna, iar timpul evenimentelor principale a venit. A venit timpul ca fiecare persoană de pe planeta noastră să afle cine este cine, și care este adevărul. Acesta este motivul pentru care Preasfînta Fecioara, Maica Lumii, Irina Cocoș, așa cum a promis acum 100 de ani în orașul Fatima, a venit pe Pămînt pentru a salva de la moarte cît mai mulți posibil oameni pregătiți în prealabil, gata pentru transformare, la conectarea nivelul noul Divin a rețelii al patrulea nivel.

Codul de conectare la această rețea este Rugăciunea Mîntuirii, dată de Sfânta Fecioara, Maica Lumii, Irina Cocoș, în special pentru a salva comunitatea lumii de la moartea în timpul conectării circuitul de putere de la o matrice la alta, de la matricea diavolului la matricea lui Dumnezeu.

 

Rugăciunea Maicii Lumii pentru Mîntuire:

Preasfînta Fecioara, Maica Lumii! Eu, sora ta (Numele), mă alătur cu inima mea de inima Ta cu o legătură inseparabilă. Vreau, ca lumea Pămîntului și a Cerului să fie unite și să le permită oamenilor să trăiască împreună cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu și în numele lui Dumnezeu. Amin.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четырнадцать − 9 =