Sveatoslav Mazur: Este imposibil de reîncărcat sistemul financiar-economic al diavolului!

Domnul Baruch a lansat noul său sistem, «Basel-III», și speră că el și sistemul lui, care servește activitatea diavolului pe Pămînt, vor putea să supraviețuiască pentru perspective lungi. Vreau să risipesc visele întunecate, deoarece în fruntea sau în baza ordinii mondiale anterioare se afla Pentateuhul lui Moise – Torah, și anume ea,  această Torah, a modelat semnificația a ceea ce se întîmpla, dădea puteri magice pentru realizarea sistemului financiar-economic al iudaismului sau mai degrabă satanismului.

Dar iată, pe Pămînt a venit o nouă ordine mondială. Ea nu se bazează pe fostele energii și religii false, emise de iudaism. Noul sistem mondial se bazează pe o nouă doctrină globală, care a devenit deja capul unei noi ordini mondiale. Această doctrină  este pusă în Cartea Vieții.

http://indigolotos.info/knigi/kniga-zhizni-svyatoslav-mazur

O astfel de schimbare fundamentală a sensului va distruge complet și fără echivoc sistemul Basel și va transfera centrul de control din Elveția în Moldova Mare.

Încercarea forțelor răului să treacă printr-un nou canal de la Elveția pînă la iad, cu ajutorul Hadron Collider, a eșuat.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5209&v=_wXMbUC3zwE

De a organiza un stat fals  pseudo-spațial  Asgardia a făcut să rîdă întreaga umanitate.

A venit timpul pentru Baruh și păpușilor lor — Rothshelds, Rockefellers, Koons, Leibas, etc. să plătească. Nici un fel de mișcări subtile evreiești în noua realitate nu sunt posibile! Căci sistemul lui Dumnezeu este construit pe voia Lui Sfîntă, pe Iubirea Preasfintei Fecioare și pe Adevărul,  emanat de la Fiul Lui și care este scriss în Cartea Vieții.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × пять =