Donald Trump și Vladimir Putin sapă un mormînt comun pentru ei și pentru popoarele lor!!!

Instrumentul întîrziat chabad — un monument al victimelor Leningradului  asediat, care vizează distrugerea Rusiei și întreaga comunitate mondială a fost prezentat în cele din urmă pentru  o gamă largă de cititori și fanii înșelătoriei  mondiale.

În filmul meu video numit «Sveatoslav Mazur: Avertizare lui Putin, sau de ce a ars Notre Dame», eu am povestit în detaliu despre aceea, că poporul evreiesc, ales de diavol, încearcă să repornească procesul de lichidare a Rusiei și a comunității  mondiale prin magia unirii celui ala șaselea centru bun Divin de construire al adevăratei vertical a puterii, situată în St. Petersburg, la primul centru diabolic, care provine de la Ierusalim, prin spirala diavolul, care se rotește în sensul acelor de ceasornic.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1638&v=N7AQZeGmWAQ

Astfel, fără a vedea singurul  obiectul, acest monument diabolic, dar, de fapt, un instrument de conexiune magică, un fel de ventuză globală a vampirismul evreiesc mondial, eu deja în prealabil am spus despre scopul său. Și acum, după acest «monument» a fost demonstrat în distribuție largă, s-ar putea convinge  însuși că partea superioară a canalului negru — ventuzei, care personifică moartea în St. Petersburg cu ajutorul spiralei diavolului, este legată cu moartea părții de jos a stelei, situată în Ierusalim.

https://stmegi.com/posts/67952/v-ierusalime-ustanovyat-pamyatnik-zhitelyam-blokadnogo-leningrada/?fbclid=IwAR2ZQHqp6Vc7-y6tgwpdhgYJ8TNjFUHSP7FrAXnPauUit971PAydJt1y8F0

Astfel, satanistii au încercat să introducă cu ajutorul lui  Putin și legea voinței libere al întregului popor rus, Duhul canalului care vine din cer din Sankt-Petersburg, nu în Moldova Mare (centrul inimii planetei), ci în Ierusalim. În consecință, sataniștii folosind energia Divină încearcau să reînvie falsa verticală a puterii, provenită din Ierusalim, trecînd prin Dnepropetrovsk, sinagoga «Golden Rose» din Moscova și mănăstirea Solovetski. Evreii din nou încearcă să inducă în eroare ideea lui Putin de «Moscova — a treia Roma», în scopul de a conecta din nou sîngele de sacrificiu al soldaților uciși din Rusia și Israel 1.0 Israel 2.0, pe care ei cu ajutorul lui Chabad din SUA construiesc pe teritoriul Ucrainei, și mai precis în centrul sacru al Sfintei Rusii. Și dacă ar reuși să o facă, omenirea ar nimeri pe 500 de ani în cabbala la diavol – la Yahweh, iar secta neo-fascistă chabad ar primi posibilitatea, în conformitate cu legea voinței libere lui Putin, Zelensky, Netanyahu și Trump, pentru a construi într-un nou Ierusalim, Dnepropetrovsk, care este conectat cu o legătură magică cu Ierusalim Israel, al Treia Templul lui Solomon, și a-l întrona în centrul Sfintei Rusii la tron pe Moschiach-antihrist.

Dar așa cum se spune, nu a fost aici. Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos celei de a doua venire, l-am avertizat în prealabil și pe Putin, și întreg poporul evreiesc cu privire la pericolele acțiunilor lor și am împiedicat dezvoltarea unui astfel de eveniment prin rularea pe 08 mai 2019 la ora 14:00, la Chișinău în exploatare  verticala puterii Divină, care trece prin centrul inimii lumii (Orheiul Vechi, Moldova), pe care nimeni pe globul pămîntesc  nu o va putea schimba.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1405&v=ocio1nE2XHM

Astfel, victoria binelui asupra rău a avut loc. Dar pentru ca Judecata lui Dumnezeu să aibă dovezi puternice de activitate răuvoitoare a evreimii mondiale, împreună cu Vladimir Putin, Donald Trump, Vladimir Zelensky și Benjamin Netanyahu, această farsă mondială trebuie să se întîmple. Anume ea va fi declanșatorul distrugerii tuturor acestor conspiratori.

Și fiindcă noi vedem activizarea procesului interacțiunii secretarului de stat american Pompeo cu Lavrov și pregătirea întîlnirii lui cu Putin, precum și pregătirea  de inaugurare lui Zelensky și planurile lui pentru deschiderea monumentului victimelor asediat Leningrad în Ierusalim, cred că nu e mult timp de șteptat.

https://point.md/ru/novosti/v-mire/gosdep-soobshchil-o-vstreche-putina-i-pompeo?fbclid=IwAR2ay_1TLZH52dO5PSAycYponyGB822t_T7__s3Da1bN75Gotm_ooLlKAmY

Și  fiindcă astfel de acțiuni satanice chabazii fac în zilele lor de sărbători religioase, atunci și deschiderea  acestui monument satanic al morții se va întîmpla într- una din  zilele acestea, în această lună.

Atent observăm cum Donald Trump, Vladimir Putin, Vladimir Zelensky și Benjamin Netanyahu își sapă lor înșiși și popoarelor lor o singură groapă comună.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × 5 =