Sveatoslav Mazur: Primul sincronizator a început să funcționeze în Chișinău

Modelul lui experimental este de 100 de ori mai mic decît acela proectat, deoarece sincronizatorul funcționează pe principiul extrapolării. A fost posibil să facem imposibilul — de a activa o cale către o realitate paralelă, în esență — în lumea mea interioară. Prin urmare, numai cei care vor depune jurămîntul de loialitate Marelui Maestru vor trece prin extrapolare în lumea mea interioară.

Și, din moment ce Calea Adevărului a rămas dincolo de înțelegerea majorității populației planetei noastre, atunci și viitorul acestor oameni va fi în concordanță cu alegerea lor. Toți cei cine este legat cu spirite rele  vor trece de pe Pămînt la Venus și Mercur.

Procesul de tranziție a fost pregătit de Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Acest proces este descris pe fresca antică a mănăstirii Voronetsky, pe fațadă. Astfel, arhitecții Moldovei au arătat generațiilor viitoare cum va avea loc tranziția întregii omeniri într-o realitate diferită.

Fresca Judecății lui Dumnezeu. Manastirea Voronetsky

 

Nimeni nu forțează pe nimeni să trăiască în fericire și iubire. Toți aceia care cred inseparabil în satana și au trădat lumea Divină, nu se vor despărți niciodată de el. Și, bineînțeles, sufletul său se va deplasa fără probleme împreună cu satana către Mercur. După cum se spune – acolo lui și calea. Fiecare va fi răsplătit conform credinței sale.

Este ușor de înțeles dacă aveți o viziune spirituală. Nu există o singură persoană fără influență. Omul însuși este un derivat al uneia dintre lumi. El este fie legat de lumea lui Dumnezeu, fie legat de lumea diavolului. Și a treia nu este dată, pentru că astăzi legătura se face prin inima planetei și a inimii umane, deoarece există două intrări  în inima omului: una din spate este intrarea diavolului, a doua din partea pieptului este intrarea lui Dumnezeu. Aceste două intrări nu funcționează în același timp. Cînd unul este conectat, celălalt este deconectat. Și, din moment ce inima planetei este în Moldova, în Orheiul Vechi și care leagă Pămîntul și Cerul, omul are doar două căi – fie să se conecteze la lumea lui Dumnezeu și să rămînă pe Pămînt, fie să se conecteze la satana și să se ducă la el pe Mercur. Toate celelalte probleme și verbiage sunt ireale.

Eu povesteam în videoclipurile și articolele mele ce fac și de ce, cine sunt eu și de ce am venit pe Pămînt. Am promis că voi separa grîul de pleava – și eu am lansat  acest proces. El lucrează deja în modul automat. El separă grîul de pleavă.

În timp ce iadul era pe Pămînt – se putea spera la puterea lui satana – puterea banilor,  pe care a promis-o lui Isus Hristos. Dar puterea diavolului pe Pămînt s-a încheiat. Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos al a celei de a Doua Venire, l-am trimis la Mercur. Pămîntul astăzi face parte din lumea mea interioară. Eu în lumea mea interioară nu am nevoie de ființe răi și încăpățînați.

Eu am lansat procesul de constrîngere la scultare. Cîndva, doar câțiva oameni au rămas în Sodoma și Gomora. Și, după cum puteți vedea, nimic nu s-a întîmplat cu planeta. Acum, ea este în mod clar suprapopulată. Și, evident, cu tot felul de rascali și perverți. Nimic nu se va întîmpla, dacă ei toți vor merge împreună la Mercur. Mai puțini oameni – mai mult oxigen. Va veni momentul realizărilor noi. E deja aproape. Cel ce are urechi – va auzi. Și cel ce are ochi – va vedea. Toți ceilalți cum au fost  surzi, orbi – așa și vor rămîne.

Oamenii nu înțeleg adevărul simplu – Tatăl Dumnezeu Atotputernic face totul în mod anticipat și sistematic. El i-a pregătit deja pe cei, care sunt 100% pregătiți să trăiască pe Pămînt. Acești sunt doar 144000 de oameni. Toți ceilalți pot face o alegere cunoștientă. Pot și să nu o facă. Aceasta este sarcina lor personală. Nimeni nu are de gînd să tragă pe toți în rai și să transforme raiul într-un coș de gunoi așa cum s-a întîmplat cu Pămîntul. Dar datorită faptului că Tatăl Ceresc a unit Pămîntul și Cerul într-o singură legătură și a pregătit de mii de ani 144000 de entități moral-spirituale, viața  pe planetă nu se va opri, ci va curge într-o calitate diferită — calitățile adevărului, iubirii și bunătății. Și tot gunoiul și neînțelegerea Pămîntului nostru vor părăsi. Asta e tot, domnilor, alte opțiuni nu mai există.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × два =