Sveatoslav Mazur: Cum funcționează aspiratorul global

Eu am povestit în mod repetat în videoclipurile mele că pe Pămînt există două forțe care luptă între ele – diabolică și Divină. Dar acest război nu se întîmplă prin ciocnirile directe ale partidelor, pentru că, în realitate, lupta dintre binele și răul este dată omenirii numai pentru a învăța  omenirea de  a alege dintre adevăr și falsitate, dintre iubire și ură, între viață și moarte.

Nu este nimic rău în acest joc, deoarece ea a fost creată cu ajutorul Geniului lui Dumnezeu. Omenirea în acest joc participă direct în centrul evenimentelor. Anume omul trebuie să aleagă cu cine va merge mai departe –  cu Dumnezeu sau cu diavolul.

Mișcarea timpului, mișcarea vieții în sine se realizează cu ajutorul mișcării unei spirale în jurul unei singure axe a adevărului, unind cei doi poli: al diavolului și a lui  Dumnezeu. Și nu există alte opțiuni. Prin urmare, simbolul vieții veșnice — zvastica. Dar faptul este că uneori viața încetează să crească și începe începe să degradeze. Acest lucru se întîmplă tocmai atunci cînd puterea conducerii asupra rotației zvasticii nimerește în mîinile forței rele. Anume atunci timpul se întoarce sau se oprește pentru o clipă. Acest lucru se întîmplă datorită faptului că la sfîrșitul acestei spirale și a nucleului Duhului sub formă de volanți se află mesele Cavalerilor Meselor Rotunde — Războinicilor lui Dumnezeu, pe de o parte, și cavalerii soarelui negru — războinicilor diavolului, pe de altă parte.

Și pentru a fi clar, trebuie să vă închipuiți imaginea unui măcinător de carne. Dacă mișcarea volantului este în sens contrar acelor de ceasornic, atunci lumea se dezvoltă. Oamenii se mișcă în direcția lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Dacă în sensul acelor de ceasornic – înseamnă în direcția opusă. Și într-un alt mod acest sistem nu funcționează.

De aceea vedem găuri negre în spațiu. Aceasta este intrarea în lumea lui Dumnezeu. Iar intrarea opusă este intrarea în lumea diavolului, în lumea haosului. Un astfel de curs de lucruri este în general acceptat.

Dar pe Pămînt era necesar să folosim o altă opțiune – Planul B, deoarece forța rea ​​a încercat să strică volantul istoriei și centrul Spiritului – verticala puterii, să se mute din Moldova în alt loc. S-a creat o condiție în care structura diabolică trebuia să fie distrusă, iar volantul de dezvoltare trebuia să fie pus într-o singură direcție – spre Dumnezeu.

Dar pentru ca entitățile diabolice să nu otrăvească lumea lui Dumnezeu cu emanațiile lor, volantul trebuia să treacă prin filtre, adică prin Venus și Mercur.

Astfel, s-a dovedit un fel de aspirator cu filtre care separa grîul de pleava. Autoritățile legitime ale universului mi-au încredințat-o mie, Marelui  Maestru, cu această sarcină. Și pe 8 aprilie 2019, ea a fost rezolvată de mine și lansată în acțiune.

Acum, toate forțele lumii care vin în Moldova, intră în interacțiune cu această structură care se angajează într-o gaură neagră și, conform lui Dumnezeu, trece prin filtre care separă binele de rău.

Astfel, întreaga planetă astăzi a nimerit sub îndrumarea puterii Divine și, în mod inevitabil, după ce a intrat în țara Moldovei Mare, se dovedește fie în lumea lui Dumnezeu, fie în filtrele de pe suprafețele Venusului sau Mercurului.

Anume de aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am propus întregii omeniri ideea de sincronizării cu lumea lui Dumnezeu pentru a se pregăti în avans și nu a merge pe multe milenii sau Venus sau Mercur, iar, reformatînduse cu ajutorul unui sincronizator a, nimeri în Împărăția lui Dumnezeu, paradis, și din nou, revenind pe Pămînt cu ajutorul unui contracurent invers prin Catedrala Sf. Isaac din Sankt-Petersburg, a primi ocazia de a trăi o nouă viață în dragoste și bunătate, în adevăr și în progres.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать + девять =