Sveatoslav Mazur: Mîine, 19 mai, e bătălia decisivă!!!

Toate forțele satanismului global s-au adunat la Chișinău pentru a implementa scenariul de auto-distrugere rituală.

Mâine, 19 mai 2019, evreimea mondială, împreună cu structurile globale ale satanismului în sărbătoarea lor religioasă a celui de-al doilea sacrificiu Pesach-Sheni, va organiza o paradă a forțelor răului în orașul Chișinău, în centrul comunității mondiale, în Moldova.

http://www.infotag.md/m9_populis/275753/

Astfel, devine clar că diavolul a traversat linia roșie și a intrat pe teritoriul lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic, atât în ​​centrul evenimentelor principale din orașul Chișinău, cât și în extremitatea sa estică, la Ekaterinburg.

https://www.novayagazeta.ru/news/2019/05/16/151730-na-aktsiyu-prishel-glava-ekaterinburga-aleksandr-vysokinskiy-i-eks-mer-royzman?fbclid=IwAR0w8WpdWeZUgv23jpJh9S5eEmrdTUf7syCFuMAsR3rpHQe0ZSL1tgeFmE0

Diavolul încearcă să dezorienteze Forțele Luminii în principala sa sărbătoare sacră evreiască. Pentru că luni, 20 mai 2019, lumea va înceta să existe pentru această forță o dată și pentru totdeauna.

Astfel, este necesar să constatăm faptul atacului practic al forțelor diabolice pe fortificația noii lumi Divine unice a celui de-al patrulea nivel, care prin prostia și consecința ei reprezintă  sinuciderea și aduce cu sine singura ocazie pentru această forță să fie în centrul noului punct spațial al forțelor diabolice într-o masă omogenă necesară doar pentru structure planetare fără viață, care se află pe Mercur.

Astfel, spiritele rele, care provin din Muntele Templului din Ierusalim, așa cum am povestit în ultimele mele filme, înainte de inaugurarea lui Zelensky în Ucraina în » Khazaria Nouă», a decis să încerce forțele lui Dumnezeu la dinte.

Cred că aceasta este cea mai importantă și cea mai esențială eroare de calcul care va lăsa evreii globali și toate diviziunile satanice și fără dinți, și fără viitor.

După cum am presupus anterior, momentul adevărului a sosit. Dar faptul că Forțele lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic întotdeauna înaintează forțelor diavolului, nu se retrag niciodată și nu pierd niciodată! Iată și acum, în fața noastră, se realizează ultima dramă a satanismului mondial și a întregului popor satanic ales, care, după cum eu și am spus în prealabil, merge spre momentul auto-distrugerii sale rituale.

Ei bine, dacă a venit timpul adevărului, iar evreii și sataniștii mondiali au ales o astfel de soartă pentru ei înșiși, nu îi vom deranja. Lăsa să lichideze atât structura lor, cât și oamenii care au fost odată aleși de diavol.

Anterior, toate drumurile duceau la Roma pentru a se apleca înaintea diavolului. Acum toate drumurile duc în Moldova Mare pentru a realiza semnificația și măreția lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic — constructorul și creatorul tuturor lumilor și popoarelor. Așa să fie! Amin.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать − один =