Sveatoslav Mazur: Ei ce, a sosit timpul adevărului!!!

Eu am venit pentru ca să despart grîul de pleavă. Și mîine, 26 mai anului 2019, în Moldova, în Orheiul Vechi, la ora 12.00 după ora Moldovei, acest proces va avea loc.

Războiul diavolului cu Dumnezeu, a lui Isus Hristos cu Yahveh se va sfîrși mîine, și tot poporul evreu va cădea prins într-o capcană, de unde nu va scăpa. Dar adevărul este că orice lume creată de Dumnezeu are o configurație clasică strict definită. Lumea este duală. Ea este clar împărțită în jumătăți. Mai mult, aceste jumătăți sunt perfect simetrice, definite clar după proporție atît în ​​spațiu, cît și în timp.

Curbura realității este imposibilă. Dar este posibil de făcut astfel, încît timpul și locul evenimentelor viitoare să nu meargă înainte, ci înapoi, adică linia de dezvoltare, care este îndreptată în mod clar într-o anumită direcție, să fie întoarsă în direcția opusă. Numai spiritul cosmic poate face acest lucru, deoarece la nivel planetar aceasta nu se poate face. Și în acest caz, planeta este aflată în buclă de timp, ca și cum ar fi izolată de viața reală.

Exact o astfel de operațiune a fost efectuată de Yahveh prin capturarea planetei noastre și întoarcerea ei cu susul în jos.  Și pentru că în astfel de cazuri este necesar de avut proprii săi interpreți, el a populat planeta noastră cu degenerații săi. Astăzi ei sunt numiți judei.

Anume ei au fost cei care trebuiau să elimine toată omenirea atunci cînd venea vremea X, adică calendarul își epuiza sensul pozitiv. Atunci, viața, conform legii, se oprea într-un centru mort, adică lumea reală își pierdea parametrul principal, timpul, și murea. Prin urmare, aici și este dorința de a trece la inteligența artificială, căci și Iahve, și întregul popor evreu, nu sunt ființe vii, ci chimere, create pe Saturn.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

восемнадцать − пять =