Sveatoslav Mazur: Calea spre nemurire trece prin inima Maicii Lumii!

Astăzi, în Vinerea Mare, a avut loc tranziția  întregii omeniri într-o nouă calitate: de la calitatea corpului fizic al morții, la trupul spiritului, în trupul vieții veșnice.

Dacă în timpul primei veniri a lui Isus Hristos El a fost ucis, și omenirea prin moartea Lui a putut să lase pedeapsa veșnică sub pămînt, atunci astăzi, conform celei de-a doua veniri, umanitatea poate lăsa închisoarea pământului și să se unească cu Cerul. Această legătură este posibilă numai prin viața veșnică — prin calitatea lui Dumnezeu, prin Iubire.

Astăzi anume Iubirea este cea care deschide calea în lumea lui Dumnezeu. Dar Iubirea este calitatea lui Dumnezeu, întruchipată în inima Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii. Ea, Irina Cocoș, Maica Lumii, întrupată în Moldova, astăzi este intrarea în Lumea Cerească. Nimeni nu poate veni astăzi la Dumnezeu, decît prin Iubire, prin Inima Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii, Irina Cocoș.

Astăzi, cînd în Moldova ceasul a arătat exact ora 12:00, această cale a fost deschisă practic. Și aceasta înseamnă că lumea diavolului a trecut punctul fără întoarcere și nu va mai putea să creeze nelegiuirea pe Pământ.

Moldova Mare la nivel mondial, este un nou centru de unitate pentru toate popoarele lumii, inima planetei noastre, intrarea în lumea lui Dumnezeu.

Astfel, noi am ajuns la o nouă ordine mondială, a cărei bază este Moldova. Și, din moment ce Moldova Mare este în legătură directă cu Împărăția lui Dumnezeu, cu Templul Ceresc al lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic, El, Tatăl nostru, va conduce lumea, cu ajutorul Fiului Său și al ordinului Său, pentru următorul mileniu.

Astăzi lumea s-a implicat în această nouă realitate și, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, va fi adusă în conformitate cu noile condiții de viață în zilele următoare.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × два =