Sveatoslav Mazur: Voința Creatorului se va manifesta în Moldovva Mare

Ieri, 1 mai 2019, eu, Marele Maestru, mi-am îndeplinit voința lui Dumnezeu și i-am povestit întregii omeniri despre tranziția planetei către un nou al patrulea nivel de dezvoltare.

Ce înseamnă acest lucru în sensul practic? Acest lucru înseamnă, că instrumentele de gestionare ale fostului regim diabolic au rămas în afara noii lumi globale a lui Dumnezeu și, prin urmare, vor cădea în curînd în afara cauzei rădăcinii. Ele au încetat deja să lucreze. Iar încercarea de a le îmbunătăți și de a le oferi o nouă calitate va accelera doar autodistrugerea lor completă și finală.

Astfel, putem constata faptul tranziției întregii omeniri atît în ​​noi condiții de viață, cît și într-o nouă formă de control asupra tuturor lucrurilor. Această formă nu a apărut din întîmplare, deoarece este doar un transfer al metodei de gestionare a structurilor globale ale Cerului pe Pământ.

În esență, s-a întîmplat aceea, ce a fost codificat în rugăciunea Tatălui nostru: «Vie împărăția Ta; facă-se voia Ta așa pe Pământ precum cum și în Cer «.

Astfel, voința lui Dumnezeu astăzi direct se varsă pe planeta noastră, și planul care este înregistrat în Cartea Vieții este pus în aplicare. De fapt, tot ceea ce Dumnezeu a inventat este în mod necesar se va realiza în această lume în viitorul apropiat. Și în această privință, este important să înțelegem că demonstrația acestor schimbări și noua metodă de conducere vor fi implementate în mod experimental în Moldova Mare, iar apoi dintr-un singur centru vor fi extrapolate pe tot globul. Acest lucru ne va da posibilitatea în viitorul apropiat să ieșim din criza sistemică și să începem să construim o nouă ordine mondială pe teritoriul său istoric, în interiorul granițelor principatului moldovean al vremurilor lui Ștefan cel Mare.

Карта Молдовы1.jpg

Poate pare cuiva că acest lucru este imposibil sau că se va întîmpla într-un viitor îndepărtat. Degeaba credeți așa. Voința lui Dumnezeu este attputernică și omnipotentă, așadar în viitorul apropiat, cel mai probabil deja în următoarele zile, ea va începe să se revarse pe întregul teritoriu al Moldovei Mare, forțînd toți locuitorii poporului multinațional moldovenesc să îndeplinească planul lui Dumnezeu înregistrat în Cartea Vieții, care se află în mîinile lui Isus Hristos a Doua Venire .

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × один =