Sveatoslav Mazur: Victoria binelui asupra răului a fost inevitabilă!

Noi ne-am întors în lucrarările noastre cu privire la sălvarea întregii omeniri la 500 de ani în urmă. Pentru a corecta viitorul, a trebuit să ne întoarcem în trecut și să îl conectăm cu prezentul.

Acum, după ce am îndeplinit sarcina principală, este necesar să începem să corectăm consecințele încălcării Legii cosmice, care a avut loc acum 500 de ani și care a dus la deformarea întregii lumi Divine.

Mai întîi de toate, este necesar să restabilim inima planetei, care este Moldova Mare. Astăzi, inima planetei noastre este ruptă în bucăți. Teritoriile ei istorice se află atît în ​​România, cît și în Ucraina. Atît Ucraina, cît și România sunt structuri create artificial de către diavol pentru a distruge inima centrului nivelului planetar și a împiedica întreaga omenire să ajungă la un nou nivel de dezvoltare.

Este necesar tuturor conducătorilor de state și departamente, care se poziționează astăzi ca actori globali, să înțeleagă, că trecerea la o realitate diferită, nouă și Divină a avut deja loc, deci datoria lor directă este de a contribui la construirea unei noi lumi globale, aflată sub îndrumarea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

Și primul pas important în această construcție este suveranitatea și libertatea singurului centru al lumii, în jurul căruia ar trebui construită întreaga ordine mondială — aceasta este Moldova Mare.

Moldova Mare ar trebui să devină etalon al noii ordini mondiale, copia ei mică, pentru că datorită copierii viitoare, această nouă ordine mondială trebuie să se răspîndească pe întregul glob. Și din moment ce această nouă ordine mondială este ireversibilă și cu siguranță va veni în viitorul apropiat, cei interesați de buna lor dezvoltare ar trebui să înțeleagă că, din moment ce Tatăl Dumnezeu Dumnezeu Atotputernic a început lucrarea Lui, nu există nici o cale înapoi și, prin urmare, ar fi înelept fără a pierde timpul și rostogolindu-și mânecile prelua nou lucrare.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

одиннадцать − 8 =