Sveatoslav Mazur, Hristos Mîntuitorul: A venit timpul de aruncat puterea satanică

Acum devine clar de ce sioniștii — sataniștii au instituit urmărire penală împotriva mea, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Hristos Mîntuitorul. Pentru că planul lui lucifer nu s-a realizat, și ei au decis personal să-l atace pe Marele Maestru pentru a ascunde urmele crimelor lor globale.

Și poate a venit momentul ca poporul moldovenesc multinațional să afle, cine anume în anul 2009 a organizat lovitura satanică de stat în Moldova?

Cine exact, pe nume, în Parlamentul Moldovei și în alte structuri de stat reprezintă un mason și membru al organizațiilor satanice?

Cine exact accepta legile satanice privind toleranța și dreptatea minorilor, ceea ce le permitea să fure copiii de la cetățenii noștri, care apoi nimereau în calitate de hrană în organizațiile satanice globale?

Este timpul să deschidem informații despre aceea, cîte organizații satanice de soros și habad operează ilegal în statul nostru?

Cîte biolaboratoare la nivel mondial operează în țara noastră, care preiau biomateriale de la cetățenii noștri și pun experimente în clinicile noastre, la copiii noștri?

Probabil, a venit vremea poporului nostru multinațional să se trezească din visul letargic și să arunce această putere satanică o dată și pentru totdeauna. A venit vremea conducerii directe a lui Dumnezeu, Atotputernicul Tată.

 

MULȚUMIM TUTUROR CINE NE AJUTĂ ÎN ACEST LUCRU NU UȘOR. BINECUVÎNTAȚI SĂ FIȚI…

LINK PENTRU RECHIZITE DE SUSȚINERE http://indigolotos.info/dobrovolinoe-pojertvovanie

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

YouTube : Святослав Мазур — TRANSLOTOS

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × один =