Sveatoslav Mazur: Marșul de Prut a lui Petru cel Mare și Dmitrie Cantemir

300 de ani în urmă Petru cel Mare și Dmitrie Cantemir au încercat să înceapă procesul judecății lui Dumnezeu. Din această încercare nimic nu s-a primit.  Războiul Rusiei împotriva Turciei sub numele marșului de Prut a lui Petru cel Mare s-a terminat cu o înfrîngere completă pentru Rusia și este considerată ca cel mai rușinos război din istoria Rusiei.

Și în ce constă sensul secret al acestui război? Puțin cine știe că Dmitrie Cantemir conduce geneologia sa de la cele mai înalte eșaloane ale Hoardei. El este și moștenitorul de drept al tronului Bizantin, căci a devenit conducător moldovean, și, astfel, a primit posibilitatea de a realiza planul lui Dumnezeu. În asta e și sensul. Pentru a deveni moștenitorul tronului Bizantin, a fost necesar să retragă Moldova din protectoratul porturilor turcești, și numai atunci putea declanșa legea liberului arbitru. Iată, Petru cel Mare, Dmitri Cantemir și au încercat din nou să realizeze planul, care nu a putut realiza Ștefan cel Mare 500 de ani în urmă, dînd fiica lui Elena Voloshanka moștenitorulu tronului rus al lui Ivan cel Tînăr.

Există un film artistic, în care se povestește despre încercarea  a nașterii unui moștenitor al tronului rus de la fiica lui Dmitrie Cantemir  Maria Cantemir și Petru cel Mare. Și această încercare nu a reușit să realizeze doar pentru că împotriva Rusiei și Moldovei s-a răzvrătit întreaga lume occidentală, împreună cu portul turcesc. Și de ce sunt atît de înspăimîntați?

Informația, prezentată pe stema lui Dmitri Cantemir.

 

Sub detalia centrală a ștampilei magice a tronului Bizantin, a celui mai mare titlu magic de pe planetă, sub vulturul bicefal noi vedem patru părți într-un singur cîmp  al scutului. Partea dominantă Moldova Mare este moștenitorul simbolurilor templierilor. Deasupra capul taurului este reprezentată o stea cu șase colțuri, din partea dreapta soarele, din partea stînga  luna.

Simbolismul arată afilierea sa cosmică. În trimestrul din stînga sus a scutului e plasată o imagine a doi dragoni — cel mai înalt titlu de hoardele invincibil. Acum puterea supremă a Chinei. Se numesc dragoni. Trimestrul din dreapta jos al scutului prezintă un vultur valah — simbolizînd o idee de la Roma și spiritul tefton.

În articolul precedent, am vorbit despre rivalitatea modernă dintre teftoni și dragoni. Și, în sfîrșit, cea mai interesantă imagine pe stema familiei lui Dmitri Cantemir. Trimestrul din stînga a părții de jos reprezintă mîna lui Dumnezeu, împreună cu mîna umană, adică o legătură cu Ordinul Divin al Ordinului pămîntesc. Toate aceste simbole sunt încununate cu coroana imperială și suporterilor — lei, care reprezintă războinicii lui Dumnezeu.

Astfel, aflîndu-se pe  verticala puterii, ieșită din Egipt,  Moldova cu ajutorul lui Petru I ar putea încă 300 de ani în urmă realiza planul lui Dumnezeu. În acest scop, a fost necesar să  obțină suveranitatea și apoi, găsind un loc magic – unicul în lume, avînd capacitate de a deschide ușa sferei cerești, Dmitri Cantemir ar putea desigila ștampila moștenitorul tronului Bizantin și  activa pe planeta noastră Spiritul gazdei  Divine de forță fără precedent. Dar Petru cel Mare a devenit o pradă a turcilor și planul a fost distrus.

Următoarea încercare de a revigora puterea gazdei cereși a sosit abia acum, cînd, după prăbușirea URSS, Moldova a obținut în mod miraculos suveranitatea. Și în conformitate cu voia lui Dumnezeu, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Spațiului Sacru al Ordinului Cavalerilor Mesei Rotunde, singurul moștenitor legitim al tronului B​bizantin, am primit o ocazie unică deja pe 26 mai 2018, în cele din urmă să realizez această problemă și să eliberez spiritul atotcuceritor ceresc a gazdei Templierilor,  teftonii și dragonii din captivitatea forțelor răului. Și fiți siguri că voi împlini misiunea asta.

 

Sveatoslav Mazur V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать − двенадцать =