Sveatoalav Mazur: Ce nu vor putea realiza elitele lumii

Există cîteva parametri,  care nu vor conștiența omul. Prima și cea mai importantă, care este voia manifestată de Dumnezeu? Iată voi v-ați considerat pînă la un moment stăpînul vieții sale, și chiar dacă vă aflați într-o poziție înaltă în stat sau în ierarhia globală de gîndire, care poate influența cursul vieții în propria voastră țară sau chiar din întreaga lume. Și dintr-o dată, într-un moment, observați că toate instrumentele care vă aduceau la un rezultat incontestabil și precis au încetat să mai funcționeze. Și cel mai important, instrumentul dvs. principal a încetat să lucreze — banii. Și asta vă va duce la o anumită nedumerire.

Cum pot bani să nu dea cel mai bun rezultat? La urma urmei, aceasta este o armă universală pentru cumpărarea figurilor politice sau economice, aceasta este o armă de construcție incontestabilă. Căci după cum s-a spus înainte, nu există nici un popor incoruptibil. Toate problemele sunt în cantitatea de bani pe care le sunt oferite. Și aici vedem că, cu sumele necesare, nu există niciun rezultat necesar. O forță invizibilă și de neînțeles intră constant în acțiune.  Deci, ce se întîmplă?

Faptul este, că în lume s-a schimbat conceptul de dezvoltare. Acum, principala forță motrice nu sunt nici banii, nici alte mijloace materiale, ci Duhul Sfînt. Acesta este sensul și voia lui Dumnezeu.  Îndată ce Pămîntul nostru a trecut dincolo de influența forțelor răului și a trecut la un nou nivel de dezvoltare, în conformitate cu un pătrat de magie, care s-a mișcat cu o scară mai mare, a fost eliminat prima poziție – banii, și Duhul Sfînt este conectat.

Astfel, banii au  devenit în afara vieții reale și, prin urmare, nu mai pot exercita nici o influență asupra cursului evenimentelor de pe planeta noastră. Toți finanțatorii și persoanele, bazate pe ele, și-au pierdut răzbunarea. Și asta înseamnă că vechiul sistem neo-liberal va cădea în curînd, iar în locul ei va veni singurul sistem nou, unicul posibil de viață și se numește conducerea directă a planetei de Dumnezeu Atotputernicul.

Înaintea ochilor noștri, se desfășoară o acțiune grandioasă, care deja în luna septembrie, conform planului lui Dumnezeu, își va îmbrățișa forma ireversibilă.

Deci, care este diferența conceptului de conducere a planetei cu ajutorul  banilor sau îndrumarea planetei cu ajutorul Duhului Sfînt, adică voinței lui Dumnezeu?

Deci, care este diferența dintre conceptul de conducere a planetei cu bani sau îndrumarea planetei cu ajutorul Duhului Sfânt, adică voința lui Dumnezeu?

Banii nu sunt un mecanism omogen. Cu ajutorul lor, este posibil împărțirea popoarelor, așezîndu-le unul împotriva celuilalt pe principiul «desparte și cucerește». A face dolarul singura monedă pe Pămînt nu i s-a primit, nu s-a primit la diavolul să captureze planeta. Trecerea planetei sub îndrumarea Duhului Sfînt înseamnă  unitatea popoarelor sub conducerea unui singur maestru, pentru că Duhul Sfînt — o formă a cîmpului unică și indiviză, omnipotentă si omniprezentă. Aceasta înseamnă că  pe Pămînt a venit o nouă ordine mondială, care sună «unește și conduce». Adică, a venit timpul pentru unitate, dragoste și bunătate.

Anume de aceea eu, Sveatoslav Mazur, mesagerul Domnului și declar:

— După prăbușirea banilor pe planetă doar eu singurul voi deveni  proprietarul puterii absolute pe Pămînt,  puterii  regatului unic, ce înseamnă, că poziția mea va fi numită  Regele Regilor.
 Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × четыре =