Sveatoslav Mazur: Sincronizatoarele vor salva lumea de la moarte

Eu am venit cu un singur scop — de a transfera toată omenirea împreună cu planeta într-un  corp nou, spre o nouă matrice și, astfel de a crea pe Pămînt un nou nivel al vieții Divine.

Pentru a înțelege despre ce este vorba, trebuie să ne amintim matrioshka — jucăria rusă. Aceleași procese au loc și în spațiu. Omul are lumea interioară, care este separată de întreaga omenire, viu, și care funcționeză în conformitate cu legea universului. Toate sistemele și celulele acestei lumi interioare sunt supuse matricei acestui om. Pentru aceste celule, acest om este Dumnezeu, Împăratul împăraților și Marele Maestru, doar pentru că toți depind total și individual de el, de energia lui, de viața lui. A murit el – vor muri și ei toți, pentru că viața în afara matricei este imposibilă.

Același lucru se întîmplă și la nivelul planetar. Planeta noastră Pămînt este pentru noi un fel de matrice, o casă. În afara acestei planete nu vom putea trăi. Planeta noastră va muri, și noi vom muri. Planeta noastră este o ființă vie. Pentru noi, ea este și Regele Regilor, și Dumnezeu, și Marele Maestru.

Este posibil să urmărim și mai departe această linie? Desigur, mai departe vine Dumnezeu,  responsabil pentru acest sistem, adică Spiritul Cosmic. El este matricea pentru sistemul nostru solar. În ea ne găsim calmul. Pentru noi toți, locuitorii planetei, El este și Dumnezeu,  și regele Regilor, și Marele Maestru. Dacă va muri El, atunci vom muri și noi toți împreună cu sistemul nostru Solar.

Deci, de ce evreii îl așteaptă pe Moshiach, iar creștinii — pe Isus Hristos? Pentru ca să-și  asigure existența lor în continuare, deoarece aceste ființe și sunt Spiritele Cosmice. Ei asigură viața sistemului nostru planetar.

Veți întreba, dar de ce doi? Deoarece lumea lui Dumnezeu este duală, și lupta contrarilor  asigură dezvoltarea permanentă a sistemului însuși. Nu contează cine va conduce exact viitorul planetei: Moshiach sau Isus. Este necesar să  înțelegem, că în timpul acela viața pe Pămînt va continua cel puțin încă o mie de ani.

Dar un singur lucru este important, dacă puterea pe Pămînt va nimeri în mîinile lui Moshiach, aceasta înseamnă că pe Pămînt încă o mie de ani va exista regimul diabolic.  Dacă Isus Hristos, înseamnă Pămînt o  mie de ani va fi lumea Divină.

Eu totdeauna spun în articolele mele, că lupta pentru viitorul întregii omeniri nu depinde de oameni. Ea depinde numai de cine cîștigă — soldații lui Dumnezeu sau legiunile lui satana. De aici și sfîrșitul istoriei noastre.

Eu am reușit să răstrez puterea diavolului și, prin urmare, eu, Sveatoslav Mazur, Spiritul Cosmic, sunt singurul conducător al planetei. Ea a devenit lumea mea interioară. Prin urmare, pentru întreaga omenire eu sunt Regele Regilor și Marele Maestru. Foarte curînd se va realiza tranziția întregii omeniri într-o nouă calitate, într-o nouă matrice, într-un nou corp. Și tocmai asupra acestui moment eu acuma și lucrez.

Apocalipsa sau trei zile de întuneric — aceasta și este trecerea omenirii într-o nouă casă. Dar, din moment ce omenirea din perioada anterioară a trăit constant în corpul forțelor răului, ea nu este capabilă să intre în mediul nou, Focul Duhului, fără consecințe grave. Anume pentru această tranziție și pentru o adaptarea rapidă, cu ajutorul lui Dumnezeu Atotputernic, eu și am pregătit porțile inițiale pentru trecerea la noua lume și le-am numit sincronizatori. Aceste construcții vor permite omului să-și adapteze lumea interioară la vibrațiile matrice noi globale, care vine în curînd și este deja pregătită pentru viața oamenilor. Cei care nu trec această adaptare,  pur și simplu vor muri.

Oare aceasta este atît de greu de înțeles? Nu, totul este simplu și elementar. Uitați-vă la reliefurile vechi egiptene. Egiptenii au împărțit în mod clar oamenii și zeii în termeni de calitate și mărime. Astfel, ei nu au avut o discrepanță.

În zilele noastre oamenii au pierdut contactul cu Dumnezeu. Ei au fost drogați și înșelați de cabaliști.

Mulți oameni îmi scriu astfel de comentarii: de ce vă numiți Regele Regilor, Marele Maestru? De ce nu ascultați pe nimeni și nu vă consultați cu nimeni? Iar voi, domnilor, ascultați ce spun celulele voastre, care trăiesc în corpul vostru? Consultați cu fiecare dintre ele despre ce să faceți și cum să-i salvați?

Momentul evenimentelor principale a sosit. Tranziția omenirii în noua calitate este inevitabilă. Diavolul și-a pierdut lupta. Eu i-am propus evreilor cooperarea. Știu cum să-i salvez viața, dar ei m-au ignorat. Aparent, ei au sperat la victorie.

Acum în viitorul apropiat se va termina pregătirea, și lumea se va transforma în mod inevitabil într-o nouă calitate, deoarece această tranziție este planificată de autoritățile superioare și este determinată atît în ​​timp, cît și în loc. 144 de mii de soldați ai lui Dumnezeu și-au reformat esența și vor rămîne vii. Cealaltă parte a umanității ar trebui să se gîndească singuri la sine.

Săptămîna viitoare eu voi prezenta modelul de sincronizator și apoi totul va depinde de bunăvoința populației planetei însuși. Vor să moară, lase să moară. Vor să trăiască în fericire și armonie, eu voi conecta aceste sincronizatoare la noua matrice. Altă cale nu există.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × один =