Sveatoslav Mazur: Sincronizatoarele — unica mîntuire pentru întreaga omenire

După ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am demonstrat o nouă instalație spațială numită sincronizator și am explicat sensul scopului său, s-a început următoarea etapă a construirii unei vieți noi pe planetă.

Astfel, așa cum și am promis, pas după pas se realizează proiectul de trecere a întregii omeniri la un nou nivel de dezvoltare, adică în spațiul patru-dimensional. Sincronizatoare le-am numit ecluze sau canale de salvare pentru trecere.

Pentru  ce eu aplic astfel de analogii?

Faptul este că vechea matrice tridimensională diabolică se completează cu o substanță nouă — un foc cosmic rătăcit. Această acțiune a lui Dumnezeu ar trebui în viitorul apropiat să curețe toate nivelurile vieții pe planetă de la paraziții nedoriți, pentru a include un nou program bun de viață  pe planetă.

Conturul exterior al planetei fixează cu strictețe creșterea vibrațiilor atît a planetei în întregime, cît și al spațiului interior din jurul ei.

Astfel, oamenii care locuiesc pe planetă nu au altă posibilitate decît să își reformuleze microcosmosul interior în conformitate cu noile condiții cosmice ale vieții. Și din moment ce nu există loc pentru a se ascunde de la aceste condiții pe planeta noastră, decît să intrăm în sincronizatori și să recodăm conștiința  în conformitate cu noile condiții de trai, eu, Sveatoslav Mazur, conform planului lui Dumnezeu, încă o dată repet pentru cei care încă nu și-au dat seama de importanța momentului existent. Oamenii nu au altă ieșire, decît să construiască sincronizatoare și să se transfere cu ajutorul lor la un nou nivel de dezvoltare. Altfel ei vor fi distruși de focul rătăcitor, ca toate formele de viață dăunătoare înrădăcinate pe planetă cu ajutorul forțelor răului.

 Voi știți, că omul este bolnav mort și știți cum să-l sălvați. Ce veți face în acest caz? Veți urmări  cum el moare în convulsii și suferințe, sau îi veți arăta calea adevărului, calea mîntuirii? Răspunsul este evident. Pămîntul nostru este bolnav. Există o singură cale spre mîntuirea lui. De a  aștepta  moartea dureroasă —  este cea mai mare prostie, care poate exista numai în lumea Divină manifestată.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 + 7 =