Sveatoslav Mazur: De ce diavolul a falsificat istoria Rusiei?

Dumneavoastră ați întîlnit vreodată în istorie ori în natură un om viu, care este lipsit de corp mai sus de talie? Iată și eu n-am intîlnit. Iar pe noi ne încearcă să ne convingă, că lumea, creată după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, a trăit de mii de ani numai pînă la talie. Că la ea nu a existat nici cap, nici inimă, că dezvoltarea se începe din antichitate și trece în mod constant de la mileniu la mileniu, cu ajutorul creșterii părților individuale.

Pe noi ne conving, că, de exemplu, acolo unde acum se află Moldova, înainte nu a mai trăit nimeni. Așa că imaginați-vă: în centrul Europei, în zona fertilă de soluri negre nu există nici un om. Există în est, în vest la fel, iar în centru nu există nimeni. Și iată aici apare întrebarea: oare este posibil așa ceva în natură?

Ierusalimul are șapte mii de ani, Roma are două și jumătate de mie de ani, iar lîngă el se află Pămîntul fertil și fără nici o populație. Deși despre ce vorbesc? Așa cum moldovenii numeau Cetatea Albă (Belgorod-Dnestrovsk), el, cum vedem, de asemenea, este de două și jumătate de mii de ani. Și legenda despre Zamolxis — ucenicul lui Pifagor? Are două și jumătate de mii de ani. Legenda există și pînă astăzi. Iar cine a păstrat-o pînă în ziua de astăzi, dacă poporul nostru, după cum ni se spune, are doar 655 de ani? După cum spun istoricii moderni, Sankt-Petersburg în general are doar 300 de ani. Și cum rămîne cu faptul că primele etaje s-au dus în subteran din antichitate? Se primește o prostie.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, declar cu responsabilitate, că omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Dar  acest lucru este prea puțin pentru a înțelege semnificația a ceea ce se întîmplă. Faptul este că și planeta noastră a fost creată după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, și aceasta înseamnă, că lumea lui Dumnezeu nu poate funcționa fără cap sau fără picioare.

Dacă a fost creat sistemul Divin, înseamnă că el se dezvoltă simultan în toate părțile sale. De aceea, în diferite părți ale planetei găsesc piramide și cunoștințe egale despre lume și despre spațiu. Doar un fel de forță dăunătoare a împărțit întreaga omenire în părți și a creat o istorie, care nu a existat niciodată, pentru că pur și simplu nu poate exista în această formă.

La 7 noiembrie anului 2018, eu, Sveatoslav Mazur și Preasfînta Fecioara am creat condiții pentru conectarea planetei noastre la al șaselea centru al spiritului, care se află în Catedrala Sf. Isaac din Sankt Petersburg.

Deci, este necesar să realizăm, că dacă a existat Alexandria egipteană — centrul de jos al nucleului spiritual planetar, ceea ce înseamnă că ar trebui să existe și Hiperboreia — partea superioară a acestui nucleu. Ar fi trebuit să existe în același timp și Sankt Petersburg, cel de-al șaselea centru, și Kiev — al cincilea centru. Și, în final, ar fi trebuit să existe al patrulea centru, care este astăzi situat în Orheiul Vechi, în Moldova. Numai în acest caz, viața pe planetă poate fi posibilă. Nu există alte opțiuni.

Diavolul, cu ajutorul iudaizatorilor, a hotărît să schimbe fața planetei, creînd un nucleu spiritual iluzor, care emană din Ierusalim, trecînd prin Dnepropetrovsk, Moscova și terminînduse în Marea Albă în mănăstirea Solovetsky.

Ideea «Moscova — a treia Roma», introdusă de Vatican și de evrei, este impusă rușilor tocmai pentru ca ei să nu știe adevărata lor istorie. Și de aceea astăzi vedem filmul «Boris Godunov». Același autor a demontrat recent filmul «Sophia». Acestea nu sunt doar filmuri – seriale. Aceasta este o armă costisitoare, insidioasă, care ridică un val de patriotism pseudo-înșelător și umbrește principala crimă a satanismului — marea istorie a Rusiei.

Deci, dacă doriți să aflați cine ucide Rusia astăzi, întrebați cine a scris scenariul pentru filmele “Sophia” și “Boris Godunov”, și care sunt acești finanțatori, care atît se luptă pentru istoria înșelătoare a poporului rus?

Deși, lucrul e făcut. Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, și Preasfînta Fecioara împreună cu inițiatorii ruși am reînviat puterea spirituală a Rusiei și a Rușilor. Noi am legat St. Petersburgul de templul ceresc al lui Isus Hristos și am eliberat blestemul Sophiei Paleolog de la poporul rus. Și acum suntem încrezători că nici un pericol nu mai așteaptă Rusia, pentru că Sankt Petersburg, așa cum am spus în videoclipurile mele, mulțumită poporului rus, a devenit singura capitală spirituală a lumii.

Iar Sfînta Rusia a trecut sub protecția lui Isus Hristos și a Sfintei Fecioare. De aici în toată lumea se va începe o nouă viață bună. Cu ce eu pe noi toți și ne felicit.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × один =