Sveatoslav Mazur: Stereotipurile întregii gîndiri umane

Eu, Sveatoslav Mazur, Mare Maestru al Ordinului Cosmic Sacru a Cavalerilor Masei Rotunde, Regele Regilor, Isus Hristos a celei de a doilea veniri, nu am venit pe Pămînt pentru a cere oamenii să se ridice sub steagul meu. Am venit să mă salvez pe mine înuși. Aveam nevoie să distrug  forța, care a ocupat ilegal o parte a ierarhiei mele, parte inerentă a corpului meu, care a dus la o situație, în care lumea mea era pe pragul morții. De aceea a trebuit să mă întorc din nou pe Pămînt pentru a învinge invadatorii într-o luptă onestă, fără compromisuri și pentru a rezolva problema curățării lumii mele interioare de la recidivele conducerii lor ilegale.

Dar, desigur, o astfel de luptă are propriile caracteristici specifice. Pentru a învinge un dușman viclean, este necesar să cobori pînă la periferia acestei lumi și, deplasînduse de la un nivel la altul, atingînd în cele din urmă sarcina, să ajungi la nivelul prezenței acestei forțe rele și să o învingi într-o luptă cinstită principială. Sarcina mea a fost finalizată și sunt bucuros să informez pe toată lumea despre acest lucru.

Dar nu scriu acest text pentru a bucura oamenii cu victoria mea sau pentru a împărtăși bucuria mea cu ei. Oamenii sunt în mare parte obiecte mindri și rele. Ei nu înțeleg ce fac și, desigur, ei înșiși suferă de la aceasta.

Am descris modul meu de victorie pas cu pas, etapă după etapă, fără a mă constrînge în expresii, dar nu pentru a obijdui pe cineva, ci pentru a explica cu cea mai mare precizie semnificația a ceea ce se întîmplă. Prin urmare, i-am explicat de nenumărate ori semnificația evenimentelor care au loc pe Pămînt și rolul meu în aceste evenimente.

Cu toate acestea, vreau să remarc, că, în cele din urmă, foarte puțini oameni au realizat acest sens, pentru că în mintea oamenilor există stereotipuri de gîndire introduse în mintea lor de către lucifer și duhurile rele. Eu nu am de gînd să influențez cu ceva în vreun fel la viața oamenilor, să-i implor să devină mai buni sau mai răi. Eu nu am de gînd să-i învăț nimic. Repet, sarcina mea a fost un lucru — să-mi salvez viața și, pentru această mîntuire am făcut tot ce am putut, mi-am aplicat toate cunoștințele și abilitățile, energia și experiența și, în cele din urmă, am cîștigat.

Dar pentru a cîștiga, am avut nevoie de timp, care a trecut după prima mea vizită pe planetă să strîg cantitatea necesară de oameni, capabili de reformatare, pentru a crea un potențial indestructibil pentru viață. Cei 144 mii de oameni care au trecut prin calea înălțării în cer în timpul acestor două milenii mi-au oferit un ciclu de viață, care și mi-a permis să cîștig. Aceste 144 mii de persoane sunt organismul meu veșnic și garantul continuării speciei întregii omeniri, pentru că ei mi-au asigurat victoria.

Prin urmare, pot spune fără echivoc, că din întreaga populație mare a Pămîntului, care a trăit timp de două milenii, doar 144 de mii de oameni merită o viață mai bună, pentru că au demonstrat acest lucru prin faptele lor personale. Toți ceilalți nu sunt capabili de reformatare și nu vor putea intra în Împărăția lui Dumnezeu, dacă ei înșiși nu vor vrea să se pocăiască în ultimul moment, să se îngenuncheze  înaintea Marelui Maestru și nu vor trece reformatarea în poarta lui – sincronizatori, special create pentru mîntuirea lor.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × 5 =