Sveatoslav Mazur: lumea a trecut sub controlul și conducerea mea personală

Summitul G20 al Argentinei este ultima încercare a spiritului rău de a-și realiza planul solomonial de acțiune. Și, din moment ce acest summit a arătat lumii întregi, că ordinea veche mondială  se prăbușește în părțile sale componente, eu, Sveatoslav Mazur, astăzi, 2 decembrie anului 2018, în conformitate cu planul lui Dumnezeu, am luat întreaga planetă sub controlul și conducerea proprie.

Eu am construit piramida Duhului, și, din moment ce orice piramidă este un instrument al puterii absolute, m-am întronat pe vîrful ei. S-a întîmplat aceea, despre ce eu spusesem în prealabil, că anume «Eu sunt calea și adevărul și viața; nimeni nu vine la Tatăl decît doar prin mine «.

Este finalizată construirea noii ordini mondiale. Acum doar de la voia mea sfîntă va depinde tot ceea, ce se va întîmpla pe planeta noastră. Și din moment, ce piramida spiritului implică o singură ordine Divină pe Pămînt, o singură religie și o singură conducere, Eu, Sveatoslav Mazur, Mare Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, declar cu responsabilitate, că titlul meu cavaleresc și titlul spiritual implică construirea unei noii lumi Divine pe planeta noastră, care se va supune doar singurei persoane — MIE.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × 2 =