Sveatoslav Mazur: Sfîrșit pentru lumea banilor!

După 26 decembrie 2018 banii nu vor mai îndeplini funcția de instrument de dezvoltare. Această funcție va trece la Dumnezeu. Și după cum știți, în Dumnezeu primar este cuvîntul. Anume cuvîntul lui Dumnezeu va deveni principalul instrument pentru dezvoltarea lumii viitoare. Astfel, curățirea «grajdurilor lui Augias» va începe cu purificarea limbajului uman de la  gunoi introdus de diavol, de la așa cuvinte precum toleranța, optimizarea, transhumanismul, etc.

Lumea va dobîndi un alt sens semantic, pentru că al patrulea nivel de dezvoltare implică realizarea unei legături directe cu Dumnezeu Atotputernic. Iar Domnul este baza întregii lumi manifestate. În lumea Lui nu pot exista discrepanțe. Acesta este motivul pentru care sarcina principală a construcției viitoare pe Pămînt va fi crearea unei singure rețele de sincronizatoare, care va asigura fiecărei om, care trăiește pe planeta noastră, o comunicare neîntreruptă cu Dumnezeu.

Sincronizator

Această legătură este posibilă numai cu o singură condiție de interacțiune între om și Dumnezeu și se realizează prin intermediul fiului Lui uterin. În caz contrar, întreaga viață a întregii omeniri va coborî din nou în vremurile iadului. Ceea ce nu poate permite Domnul Atotputernic, căci El a devenit deja Stăpînul planetei noastre, și acum, conform planului său, transferă încet toți oamenii de bunăvoință într-o altă calitate — într-o calitate, capabilă să personifice și să lucreze cu o altă realitate.

Astfel, 100% se pot prezice evenimentele următoare pe planeta noastră. Fiindcă banii în toate manifestările lor vor pierde capacitatea de a lucra în beneficiul oamenilor, starea și necesitatea lor vor deveni lipsite de sens pe Pămînt. Și din moment ce tot ce este inutil pe Pămînt moare ca inutil, atunci toți proprietarii banilor și oamenii care le slujesc vor muri cu siguranță.

 

Informații de urgență pentru proprietarii de bani.

 

Sistemul financiar — economic al diavolului este o piramidă inversată, bazată pe un singur punct. Pentru existența sa durabilă, piramida trebuie să se rotească în mod constant ca un titirez. După ce în noaptea  25-26 decembrie 2018 puterea magică a banilor se va deconecta de la energia diavolului, tot sistemul de astăzi informațional-energetic va rămîne fără o gestionare stabilă și, prin urmare, se va clatina instantaneu și se va prăbuși. Modelul financiar-economic nu poate exista singură insuși, de aceea va pieri pentru totdeauna împreună cu toți locuitorii săi.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × пять =