Sveatoslav Mazur: Ce este omul, și în ce mod se desfășoară dezvoltarea lui

A sosit timpul pentru tranziția planificată a omenirii de la cel de-al treilea la al patrulea nivel spiritual al dezvoltării.

Tranziția ușoară de la o stare la alta se realizează prin separarea grîului de pleava și transcodarea software-ului. Omul este o structură energetic-informațională, ca și întreaga lume manifestată. Și anume de aceea întreaga luptă pentru viitorul întregii omeniri are loc la nivelul energiei și al informațiilor.

Astfel, atunci cînd noi vorbim despre tranziția întregii omeniri la un nou nivel de dezvoltare, trebuie să înțelegem că aceasta este o tranziție spre un nou program de informare și o nouă energie. De a intra  în noua energie și noul program cu software-ul vechi este imposibil. Pentru acesta este necesar de creat ecluze de tranziție pentru transcodarea globală. Aceste ecluze și sunt sincronizatoarele.

Sincronizator

Dar adevărul este că  programele defăimătoare, în care astăzi se află  toată lumea, sunt scrise special pentru a face ca toată omenirea să lucreze pentru diavol. Aceste structuri nu au vrut să părăsească planeta noastră într-un mod amiabil.
Cu alte cuvinte, lupta pentru viitorul întregii omeniri are loc astăzi între programatorii lui Dumnezeu și programatorii diavolului. Este cunoscută expresia că cel care deține informația, deține lumea. Deci, pentru a învinge structura diavolului, a trebuit să ne luptăm cu principiul lui fundamental, să introducem astfel coduri de dezvoltare, care să-i rupă sistemul și să-i distrugă matricea. Oamenii din această luptă nu participă la luptă. Ei sunt victime codificate pentru un comportament special în matricea diabolică. Prin urmare, ei nu reacționează la nimic nou. Ei nu-l înțeleg, nu-l văd. Și pentru ca oamenii să se trezească, ei trebuie să fie eliminați de forța rea pentru început prin resetarea produsului software. Și numai atunci este posibil de conectat pe fiecare cine a fost eliberat din captivitatea matricei diavolului la banca de date Divină, la Computerul Universal. Numai în acest fel este posibil să înfrîngem forța rea.

Astăzi noi observăm evenimente cînd sistemul anterior logic al diavolului își pierde stabilitatea. În ea se manifestă tot mai multe și mai multe contradicții. Ea deja dă fum, deoarece tensiunea a atins cel mai mare potențial. Sfîrșitul este aproape. Sistemul numaidecît se va stopa în viitorul apropiat. Și există doar 144 de mii de oameni pe planetă, care au fost eliberați de sistemul anterior. Ei pur și simplu  nu sunt receptivitați la produsul energetic-informațional diabolic. Acești oameni arată ca niște proscriși. Mulți dintre ei învață rău la școală. Ei nu sunt înțeleși de ceilalți. Dar acesata nu contează, pentru că ei își fac datoria și transferă omenirea într-o realitate nouă. Doar această echipă de războinici instruiți  prealabil este capabilă să facă asta. Și credeți-mă,  în viitorul apropiat noi voi finisa lucrul. Aveți răbdare.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × один =