Sveatoslav Mazur: Lumea se supune doar lui Dumnezeu

Atacul asupra Moldovei a eșuat. Forțele diabolice sunt lichidate. Ce ne așteaptă pe noi toți în viitorul apropiat?

Pentru a înțelege acest lucru, este necesar de recitiț toate articolele mele recente.

http://indigolotos.info/

Cel mai important lucru despre care acolo se vorbește este că eu, Marele Maestru, conform planului lui Dumnezeu, am realocat lumea, smulgînd-o din mîinile diavolului și trensferînd-o  în mîinile lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

Controlul lumii cu ajutorul matricei diabolice a fost realizat prin intermediul creierului unui singur om prin interacțiunea structurilor diabolice cu cel de-al cincilea centru de informare al omului — chakra gîtului. Anume de aceea, într-un singur om, a fost posibilă provocarea constantă a contradicțiilor. Pînă la cel de-al cincilea centru funcționează  legea «conduce și cucerește», legea luptei contrare, In și Ian, binele și răul.

Totuși, după ce eu, Marele Maestru, am transferat conducerea guvernării unui singurului om și a întregii omeniri în ansamblul său către Domnul Atotputernic, omul este condus de sus în jos prin a șaptea chakră cu ajutorul unei conștiințe extinse. Și această chakră, după cum se știe, este situată deasupra capului omului. Anume de aceea, aceste două metode sunt radical opuse.

Dacă cu ajutorul sistemului diabolic omul putea fi introdus în îndoială prin diverse metode și codificări și apoi de a arăta lui un scop fals, trimis acolo pentru a-și rezolva interesele și planurile personale, atunci acum, cînd omul este condus de adevăr, el nu mai are nici un sens sau chiar abilitatea de a se îndoi. Dumnezeu Tatăl Atotputernic îi arată calea adevărului, calea dezvoltării și a progresului. Și nimeni nu poate un astfel de om înșela sau re-codifica. Căci instrumentele pe care Tatăl Dumnezeu Atotputernic le aplică sunt unice și nu permit nimănui să influențeze într-un fel cursul acestei interacțiuni directe.

Astfel, este posibil de constata faptul realizat, în care Domnul Dumnezeu însuși, prin propria Sa decizie, va crea condiții pentru dezvoltarea întregii omeniri, controlînd direct atît omul în individuitate, cît și întreaga omenire în ansamblu. Și în acest caz foștii conducători ai lumii ar trebui să înțeleagă, că omul nu mai are nevoie nici de vechile religii, nici de fostul sistem educațional, nici de medicina veche, pentru că acestea au asigurat dependența unui singur om de la slujitorii cultului lui satan, care, fără singuri să înțeleagă, au slujit unei forțe diabolice.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × один =