Sveatoslav Mazur: Doar eu unul pot să salvez această lume, care este pe moarte

Noi am ajuns la momentul adevărului. Dar ce înseamnă asta? Aceasta înseamnă că învățămîntul iudaismului au ajuns la apogeul său. Cantitatea s-a transformat în calitate, ceea ce înseamnă că acum această calitate ar trebui să intre în acțiune. Și dacă această învățătură s-a dovedit a fi falsă, dacă este imposibil să intri în acțiune, atunci această calitate este obligată singură să se distrugă. Pentru că orice acțiune este în primul rînd energia forței. Dacă această forță nu este constructivă, ci mai degrabă distructivă, ea este obligată să distrugă și acea învățătura, și acel popor, care a creat acest golem, acea forță agresivă.

Cantitatea și calitatea se confruntă cu legea de neclintit a universului, cu legea cauzei și efectului. Trecerea la o nouă calitate este posibilă numai pe verticală, la un nou nivel de dezvoltare. Dar pentru aceasta, acest golem sau acest potențial trebuie să se schimbe calitativ. Ea trebuie să devină mai subțire, deoarece la noul nivel de dezvoltare trebuie pusă în așa fel, încît să rămînă un spațiu uriaș pentru dezvoltarea ulterioară. Și dacă acest lucru nu se întîmplă, dacă o schimbare calitativă este imposibilă și spațiul anterior este depășit cantitativ, atunci o explozie este inevitabilă. Nu contează că numărul de persoane a fost redus artificial sau reformatat. Cantitatea sau potențialul este măsurat prin parametrii cîmpului, indicatori ai lumii invizibile. Acum, acest potențial, condus de iudaism, a trecut deja o linie critică. Explozia este inevitabilă. El va înlătura totul acest sistem necondiționat.

Nu este sens de spus, că această lume falimentară poate fi reformatată la acest nivel de dezvoltare. Va fi lumea unipolară sau multipolară, nu contează. Ea sa epuizat calitativ la acest nivel, de aceea configurația nu are nici un sens, deoarece ea nu schimbă semnificația. Acest proces nu mai poate fi gestionat. Cu siguranță va exploda, daca nu va trece la un nou nivel de dezvoltare.

La  acest nivel se poate intra numai cu ajutorul sincronizatorilor. Pentru că lumile calitativ separă una de la alta membranele irezistibile. Altfel, lumea nu ar putea avea mai multe straturi și, prin urmare, nu ar putea exista, transformîndu-se într-un haos incontrolabil.

Ieșirea la noul nivel de dezvoltare este posibilă numai cu ajutorul ecluzelor — sincronizatoarelor, care schimbă calitativ omul, făcînd-o compactă, atotresponsabilă și atotputernică. Nici un alt instrument în acest proces nu funcționează.

De aceea eu, Sveatoslav Mazur, declar: puterea lui satana Nazarbayev s-a terminat.

http://indigolotos.info/6885/svyatoslav-mazur-kto-yavlyaetsya-voploshhjonnym-satanoj.htm

A sosit timpul pentru Marele Maestru, Regele Regilor. Nici un fel de măsuri sau manipulări formale, doctrine secrete și coluziuni nu vor aduce vreun rezultat. Numai puterea mea personală și planul meu de acțiune vor salva această lume și acești oameni. Nu conteaza în ce stadiu de dezvoltare ele sunt. La acest nivel ei nu au unde să se ascundă.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать − два =