Sveatoslav Mazur: Voința manifestată a lui Dumnezeu și o nouă ordine mondială

Este foarte important atît pentru un individ, cît și pentru întreaga umanitate de știut, cum lumea manifestată Divină își manifestă esența. Cineva poate să creadă,  că voința lui Dumnezeu, spusă în rugăciunea «Tatăl Nostru», va obliga fiecare om să trăiască conform legilor cosmice: să nu facă păcate, să nu denatureze, să nu încalce. E o astfel de închipuire, că va veni  un bunic rău cu un bici și va asupri cu biciul său toți oamenii de pe Pămînt. De ce atunci în rugăciunea «Tatăl Nostru» se spune despre Împărăția lui Dumnezeu: fie împărăția Ta, facă-se Voia Ta, și pe Pămînt precum și în Ceruri? Care este semnificația acestor cuvinte și concepte?

În articolul meu anterior eu am povestit, că Dumnezeu construiește o matrice de un anumit tip, adică o formă geometrică cu o anumită bază de elemente, ce și creează condiții pentru viața reală a omului în anumite parametri.

https://indigolotos.livejournal.com/399280.html

Adică, Dumnezeu își construiește Împărăția pe Pămînt astfel, ca și în Ceruri. El creează pe Pămînt o formă asemănătoare cu cea a Cerului, astfel încît omul să trăiască în ea la fel cum trăiește în Ceruri. Dar pentru ca această viață să aibă loc, Dumnezeu realizează vibrația acestei forme conform voinței Sale. Așadar, dacă luăm în considerare faptul că totul în lumea lui Dumnezeu este și energie, și vibrație, pentru a crea viața reală din energie, El creează o formă dintr-o anumită configurație și apoi începe procesul de vibrație a acestei forme și mai departe, în conformitate cu această vibrație, toate creaturile, care trăiesc în această formă, se configurează la frecvența acestei vibrații.

Să ne imaginăm un instrument muzical, de exemplu, o chitară. Ea a fost creată de un meșter, dar cînd  din ea va curge muzica – o viață vie? Cînd șirurile ei vor atinge un muzicant  și va juca o anumită melodie, care va răsuna în lumile noastre interioare. Astfel funcționează întregul univers. Și, cel mai important este că frecvența vibrațiilor depinde de nivelul de dezvoltare al lumii, și această vibrație trebuie să provină neapărat dintr-un singur centru. Cînd se întîmplă acest lucru, noi vedem undele divergente de informații energetice, care provin dintr-un singur centru, cum ar fi cercurile pe apă.

Centrul de acțiune sau centrul de dezvoltare al lumii este elementul-cheie în lumea manifestată. Unde el se află, acolo și se începe principala dezvoltare a lumii. Astăzi centrul dezvoltării mondiale, care leagă Cerul și Pămîntul, se află anume  în Moldova, în Butuceni,  în Orheiul Vechi. Și noua formă de dezvoltare a lumii, baza sa de elemente, vine astfel din Moldova. Așadar, viitorul întregii comunități mondiale depinde astăzi doar de nivelul și frecvența vibrațiilor emise din Moldova. Și din moment ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, în conformitate cu planul lui Dumnezeu, am transferat deja matricea Divină pe Pămînt și am conectat-o cu Cerul, lumea lui Dumnezeu va triumfa cu siguranță în viitorul apropiat, deoarece în Moldova vibrează deja un nou instrument Divin. Ea și reglează viața Moldovei unite la noua ordine mondială, iar în conformitate cu această nouă schemă și întregul glob pămîntesc se adaptează atît la noua noastră bază de elemente, cît și la noua noastră vibrație Divină.

De aceea eu și spun, că viața și pe Pămînt, și în geopolitică, și în religia globală depinde numai de mine, Marele Maestru, pentru că doar eu unul știu cum funcționează baza elementară a noii ordini Divine, și numai eu unul știu cu ce această nouă ordine se va încheia pentru statele din vecinătatea Moldovei, care trăiesc astăzi sub legile diavolului.

 

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

19 + 3 =