Sveatoslav Mazur: S-a început perioada de construire Divină

Ultimul meu videoclip a marcat victoria binelui asupra răului.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=973&v=aNKo6QEhdfA

 

Nazarbayev — satana este învins și nu va fi renăscut pe planeta noastră. Orașul lui satana a fost redenumit, iar structura lui satanică a fugit în teamă.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial al Cavalerilor Masei Rotunde, Iisus Hristos a celei de a Doua Venire, am urcat pe tronul puterii absolute pe Pămînt și am devenit singurul lui conducator. Anume de aceea a început o nouă perioadă în dezvoltarea întregii omeniri — perioada unificării Cerului și a Pămîntului într-o singură esență.

Această perioadă este necesară pentru a aduce întreaga omenire din starea de sclav, care a fost sub puterea lui satana, și pentru a transfera întreaga omenire în starea omului-Dumnezeu, deschizînd pentru fiecare locuitor al planetei ocazie unicală să interacționeze direct cu Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

În acest scop, conform planului lui Dumnezeu, vor fi construite clădiri numite «Împărăția lui Dumnezeu pe Pămînt». În esența sa, aceste setări repetă matricea eternă a lui Dumnezeu Tatăl, sistemul său triplu, și descifră cu forma și conținutul său  codul, codificat în rugăciunea «Tatăl Nostru».

Pentru ca această sarcină să fie realizată în viitorul apropiat, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, voi deschide un cont special săptămîna viitoare într-o bancă moldovenească, cu ajutorul căruia voi începe să concentrez resurse pentru realizarea acestui scop.

Toți cei interesați de sosirea Tatălui Atotputernic pe Pămînt și de obținerea posibilității de a interacționa cu El prin intermediul comunicării vii, vă îndemn să vă alăturați acestui proces. Este important tot ceea, ce va ajuta acestui proces: dorința, participarea practică, contribuțiile materiale și spirituale. Toate acțiunile voastre vor fi fixate de toate structurile Divine, și, în funcție de efeciența lor, viața voastră va fi îndreptată într-o direcție sau alta: spre viața veșnică sau spre moartea rapidă. Țineți minte, al treilea nu este dat.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

7 − шесть =