Sveatoslav Mazur: Parlamentul moldovenesc – e o grămadă de sinucigași

A sosit momentul pentru aplicarea ideii naționale a Moldovei Mare. Și din moment ce aceasta este idea lui Dumnezeu, și Moldova Mare este centrul construirii unei noi ordini mondiale, atunci pentru a construi o astfel de ordine, este necesar să înțelegem semnificația evenimentelor care au loc pe Pămînt și să vedem perspectivele de dezvoltare atît ale Moldovei, cît și ale întregului glob pămîntesc  pentru cel puțin o mie de ani înainte.

Eu vă întreb, dragi compatrioți și locuitori ai planetei noastre, dacă există cel puțin o persoană din parlamentul Republicii Moldova care să poată vedea o perspectivă de cel puțin un an sau un an și jumătate înainte, ca să nu mai vorbim de perspectiva de dezvoltare de o mie de ani? Nu.

Deci, ce fac toți acești oameni în parlamentul moldovenesc? Pentru ce s-au așezat acolo? Și vă voi spune. Ei au nimerit toți acolo, în conformitate cu inerția vieții, pentru că ei, toți pînă unul, sunt protejele fostului regim diabolic, pentru care sarcina principală era de a împiedica venirea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic pe  Pămîntul nostru Sfînt moldovenesc.

Dar odată ce acest moment a avut loc, și eu,  Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Cosmic Sacru al Cavalerilor Masei Rotunde, deja am legat Templul Ceresc cu Moldova și am unit Împărăția lui Dumnezeu și a Pămîntului într-o legătură unică, s-a dovedit, că parlamentul moldovenesc lucrează acum pe teritoriul care este controlat de către Tatăl Ceresc Dumnezeu Atotputernic.

Sunt parlamentarii noștri, aleși de satana, gata să stea în fața judecății lui Dumnezeu? Se pare că nu. Nici măcar nu se gîndesc la astfel de perspective. Ei au investit atît de mulți bani în locurile lor, iar acum aceste locuri, după cererea lui Dumnezeu, pot deveni într-un moment dat propriile lor morminte.

Cum își imaginează liderii Moldovei evoluția țării noastre? Ei ce, s-au consultat cu Dumnezeu? Ei ne-au pregătit statul pentru o nouă ordine mondială? Nu și nu. Dar tot ceea ce se întîmplă astăzi în Moldova, și mai ales în conducerea ei, este extrapolat pe întregul glob pămîntesc. Căci pe teritoriul Moldovei, aflată sub controlul lui Dumnezeu Tatăl, funcționează direct legea Lui cosmică a cauzei și efectului: ceea ce semănați, veți culege.

Tot ce va fi decis astăzi în Parlament, mîine va începe să fie pus în aplicare pe tot globul pămîntesc. Bineînțeles, ca gropari a fostei lumi diabolice, ei bine lucrează și, poate, vor aduce multe rezultate bune în distrugerea curatorilor săi și a sistemului lor anterior. Dar, ca constructori ai viitoarei lumi Divine ei nu costă nimic. Împreună cu stăpînii lor, în viitorul apropiat, ei vor prăbuși toată matricea informațional-energetică a fostului regim diabolic. Anume atunci voi veni eu, Marele Maestru, Iisus Hristos a celei de a doua venire, ca să anunț întregii comunități mondiale despre începerea unei noi construcții globale, care va începe cu restaurarea teritoriului istoric al Moldovei în limitele domniei domnitorului  moldovean Ștefan cel Mare și dezintegrarea în părți create artificial statelor, vecinilor noștri: România și Ucraina.

Карта Молдовы1.jpg

Astfel, doresc parlamentului moldovenesc de sinucigași muncă frustrantă frenetică a eliminării vechii ordini mondiale. Dar, cel mai important, nu uitați să vă rezervați locuri la  Doina. Vă vor fi utile în curînd.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

18 + 17 =