Sveatoslav Mazur: Extrapolare cosmică

Extrapolarea este o procedură logico-metodologică pentru diseminarea (transferul) concluziilor, făcute cu privire la orice parte a obiectelor sau fenomenelor la întregul set (multitudine) a acestor obiecte sau fenomene, precum și la cealaltă parte a acestora; distribuirea concluziilor făcute pe baza stărilor prezente și / sau trecute ale unui fenomen sau a unui proces pentru starea lor viitoare (estimată).

Astăzi eu vreau să subliniez partea închisă a misiunii mele Cosmice, pentru că eu am dedicat foarte mult timp pentru a explica semnificația evenimentelor care au loc pe Pămînt, dar deloc nu am deschis partea secretă a acțiunilor magice care au loc în timpul construcției noilor lumi. Despre ce vă voi povesti, nu veți găsi în nicio sursă a lumii, pentru că acest mister este cunoscut doar pentru mine, și, bineînțeles, pentru Dumnezeu Atotputernic.

Și, din moment ce noi așteptăm tranziția întregii omeniri din lumea diavolului în lumea lui Dumnezeu, atunci, bineînțeles, toate predicțiile diferite sunt făcute de oameni care nu au nicio idee despre evenimentele prezise sau despre metodele de realizare a acestora.

Aceste evenimente nu pot fi prevăzute, sunt imposibil de controlat, pentru că ele nu sunt vizibile ochiului uman și se află  dincolo de controlul său. De asemenea, ele nu pot fi oprite în nici un fel și nici nu le pot afecta, deoarece aceste evenimente sunt inevitabile.

Aceștia, precum și oamenii de știință din întreaga lume, susținînd lupta sfîrșitului, și-au îndreptat vederile dincolo de sistemul nostru Solar, încercînd să găsească acolo planete misterioase și comete ucigașe. Totuși, în realitate, soluția problemei se află doar pe suprafața planetei noastre, ca întotdeauna în cel mai vizibil loc și niciodată de nimeni nu a fost ascunsă.

De ce a regele Irod, cînd a aflat că Isus s-a născut, Regele Regilor, a ordonat uciderea tuturor copiilor? Aparent, era conștient de faptul că pericolul puterii sale nu era ascuns în afara planetei, ci chiar în acest copil. Adică, tot ceea ce se întâmplă pe Pământ va depinde de acest copil.

Și atunci, cînd Isus Hristos a fost executat, lumea sa schimbat într-un mod special.

Să ne punem întrebarea: ce legătură are o singură esență cu întreaga lume de pe planetă? Și aici ajungem la cel mai important lucru — la înțelegerea mecanismelor Divine care se petrec în lumea reală.

Faptul este că nimeni nu la văzut pe Dumnezeu Tatăl și nu o va vedea tocmai pentru că întreaga noastră lume manifestată este lumea interioară a lui Dumnezeu Tatăl. Suntem în lumea Lui. Și nu vrem să înțelegem că suntem complet dependem doar de El. Orice  El va vrea, se va întîmpla. La om, creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, există și lumea sa interioară, care depinde în întregime de activitatea vitală a acestui om.

Și cum de schimbat, conform planului lui Dumnezeu, viața unei planete, cum ar fi Pămîntul?

Pentru a face acest lucru pe Pămînt trebuie să vină o esența cosmică, care, în capacitatea sa, adică în acoperirea spațiului, depășește planeta noastră sau sistemul nostru solar, pentru care planeta noastră face parte din lumea sa interioară. Apoi, în conformitate cu Legea Universului, Legea cauzelor și a efectelor, o astfel de esență are dreptul de a face cu lumea ceea ce dorește. De aceea, Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a venit pe Pămînt pentru a schimba viața pămîntească, fiindcă El era Dumnezeu, iar Pământul pentru El făcea o parte din lumea Lui interioară. Ce rămînea să facă regele Irod pentru a-și salva puterea? Doar să-l omoară pe el.

Însă atunci în acțiune a intrat legea răzbunării, și deaceea peste două milenii Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Cosmic Sacru al Cavalerilor Masei Rotunde, Isus Hristos, am venit din nou pe Pămînt pentru a primi datorii de la cei care au participat la execuția mea, și de la întreaga umanitate în ansamblu.

Ce trebuia să facă în acel caz diavolul pentru a-și păstra puterea și a nu se înșela? El trebuie să facă exact la fel ce a făcut regele Irod. El trebuie să distrugă toată omenirea, toate lumile interioare de pe planetă tocmai pentru că unul dintre oamenii care trăiesc pe Pămînt este un mesager al lui Dumnezeu, și numai de El  unul depinde tranziția întregii omeniri la un nou nivel de dezvoltare, căci  întreaga lume globală în care trăiește omenirea, este lumea Lui  interioară, și numai de la El singur depinde ce se va întîmpla în viitor pe planeta noastră.

Poate  aceasta depinde doar de mine unul?  În acest caz, nu. Eu sunt doar executorul voii lui Dumnezeu. Eu am venit să termin lucrările anterioare. Dar pe Pămînt, după voia lui Dumnezeu, cu mine s-au întrupat mai mulți oameni, în care toată lumea s-a concentrat la fel ca în mine, și viitorul întregii omeniri depinde de voința lor astăzi. Această voință va fi pusă în aplicare deja în aprilie. Acțiunile interne vor fi extrapolate la exterior și, astfel, o persoană va omorî în el însuși lumea veche a diavolului, iar cealaltă va lăsa această lume să intre în inima sa. Căci, după voia lui Dumnezeu, numai Moldova Mare, numai Inima Lumii va introduce în noua lume o nouă calitate Divină — Iubire. Nici banii, nici o forță externă, nici o structură de putere politică nu poate influența acest proces.

Planul de tranziție este deja în desfășurare. Diavolul nu reușit  să distrugă toată omenirea, deși s-a apropiat aproape de rezolvarea acestei probleme, creînd inteligență artificială și instrumente pentru a elimina populația planetei noastre.

În prima jumătate a lunii aprilie 2019 va avea loc Tranziția. Mai precis, vă voi spune despre data de tranziție însăși în ajunul acestei acțiuni grandioase, pentru a nu crea astăzi tensiuni suplimentare pentru participanții la principalele evenimente.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

одиннадцать − девять =