Sveatoslav Mazur: Pe Pămînt a apărut o rasă nouă artificială – jidanocosmonauți ori asgardieni

După cum se știe, principalele evenimente istorice întotdeauna se repetă, dar sub forma unei farse. Acum 500 de ani în urmă s-a încheiat calendarul ortodox al Pascalei, și pe Pămînt a început Apocalipsa. Acest eveniment a fost folosit de «popor ales», care, timp de 500 de ani, au păcălit cu îndemînare întreaga comunitate mondială, cîștigînd bine în acest lucru, dar, după cum se spune, cît de mult șirul nu s-ar învîrti, iar sfîrșitul va veni.

A venit vremea pentru ca acest popor să-și plătească datoriile și să primească, conform Legii cauzei și efectului, potrivit Legii soartei, sancțiunile care le sunt datorate. Dar, după cum știți, această națiune a fost întotdeauna distinsă de abilitatea de mimică — de a-și schimba numele, prenumele și denumire. Aparent, realizînd pericolul pedepsirii, astăzi acest popor a decis să schimbe denumirea istorică sionistă «iudei» într-unul nou spațial – asgardieni.

Deci, acum în viața noastră au început principalele evenimente-cheie. Pe orbita Pămînului a fost adus un popor nou, numit asgardieni. Această națiune a fost creată special pentru a transforma evreimea mondială într-o nouă calitate: să-l digitalizeze, să-l redenumească și să-l plaseze mai presus de toată umanitatea, chiar dacă aceasta va fi în afara planetei noastre. ( Se amintește un cîntec vechi despre evrei:

«Moishi nu zboară în spațiu, pe ei nu-i eliberează de pe Pămînt,

Căci unde este garanția, că un jidan în spațiu nu va fugi «. )

Unii ar putea crede că evreimea mondială poate inventa nu numai  o piramidă financiară-economică globală, ci deja o piramidă cosmică, un fel de înșelătorie cosmică. În zadar, domnilor, rîdeți. Această acțiune are un sens magic global. Asgardienii sau noii jidanocosmonauți doresc să-și răspîndească karma ucigașă pentru fraierii din Ucraina numiți «Noua Khazaria» cu calitățile de «jidanobanderi a lui Kalamoysky».

 

 

 

Și singuri, eliberați, redenumiți și digitizați sub îndrumarea inteligenței artificiale, cu noua criptovalută și cu simbolurile furate de Forțele Divine, vor urca din nou în coloana vertebrală a întregii comunități mondiale.

Piatra de cruce. Orheiul vechi, Moldova – centrul de inimă al planetei

Ideea este originală, dar practic imposibilă, pentru că nimeni deja nu va putea să depășească matricea, pe care eu, Marele Maestru, am construit-o.

Și din moment ce Judecata Divină a avut deja loc, nimeni nu va putea să-și arunce karma viciară. Jidanocosmonauții nu vor putea scăpa de pe planeta noastră nici sub un steag. În mod inevitabil ei vor trece prin filtrele lui Venus și Mercur, despre care am vorbit în videoclipurile și articolele mele. Trebuia să se gîndească mai înainte la viitor, cînd le-am oferit să părăsească planeta fără probleme prin canalul de urgență pe care l-am construit. Dar în acest caz, cu siguranță ei ar fi pierdut bunurile lor, furate de la omenire. Și acum, împreună cu aceste bunuri, își vor pierde noile lor capete asgardiene.

Inima planetei, lotusul cu șase petale, se află în Moldova. Acesta este singurul centru de pe planetă, unde Pămîntul și Cerul se unesc într-o singură legătură Divină. Acest simbol înseamnă dragoste. Acest simbol aparține Maicii Lumii, Preasfintei Fecioare. Ce drept au jidanocosmonauții să ia pe steagul său această imagine Sfîntă, Divină, cosmică? Ei ce, reprezintă chipul Sfîntul a Maicii Lumii sau centrul inimii planetei?

Aceștia sunt fraieri obișnuiți, care încearcă din nou să înșele toată omenirea, așa cum au făcut-o acum 500 de ani. Cu toate acestea, de data aceasta nu vor putea să o facă! Pentru folosirea simbolurilor construcției Divine pentru propriile scopuri egoiste, ei vor trebui să răspundă în curînd. Și vom vedea cît timp navele lor false vor naviga orbita noastră apropiată de Pămînt.

Eu, Marele Maestru, reprezentantul lui Dumnezeu pe Pămînt, cu ajutorul puterii absolute pe care mi-a dat-o Conciliul Cosmic Universal, declar, că acești hoți se află în afara legii! Nu există astfel de oameni în comunitatea noastră cosmică, numiți asgardieni, și sunt sigur că nu va exista niciodată, pentru că Cosmosul Sacru manifestat este construit după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Acolo există doar Adevărul. În el nu poate trăi nici un alt element de haos.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один − 1 =