Sveatoslav Mazur: Moldova Mare – centrul dezvoltări noi globale

Acuș vă voi povesti despre o lume, despre care voi, eu sunt sigur, nu știți nimic. Această lume a fost lansată în noaptea de Paști în Moldova Mare, pe teritoriul statului moldovenesc, în interiorul granițelor principatului moldovenesc în timpul domniei lui Ștefan cel Mare.

Карта Молдовы1.jpg

Faptul este că, în această noapte de Paști eu, Sveatoslav Mazur, Marlee Maestru, Isus Hristos al celei de-a doua veniri, am reușit să conectez  trecutul cu prezentul și să deschid ușa spre viitor.

Cu cinci sute de ani în urmă, poporul ales de diavol cu ​​ajutorul masei satanice a rupt linia de dezvoltare a civilizației noastre, așa-numita Cronică Akashică, și a adus toată umanitatea în afara lumii Divine existente.

Astfel, toată omenirea sa dovedit a fi în afara evenimentelor reale care sunt posibile numai în lumea lui Dumnezeu. Și din moment ce linia dezvoltării Divine a fost întreruptă, omenirea a trecut printr-un cerc orizontal de războaie și nenorociri.

Doar puterea lui Dumnezeu este capabilă să conducă omenirea într-o spirală a dezvoltării. Și dacă, într-o anumită ocazie, această spirală este întreruptă, întreaga umanitate își pierde posibilitatea de a se deplasa spre noile nivele Divine. Astfel, noi am fost înfrînți timp de cinci sute de ani pentru a merge într-un cerc, pentru că ocazia de a reintra în cercul spiralei timpului apare numai o dată la cinci sute de ani.

Astfel, după ce am așteptat timpul apropierii de punctul de întrerupere, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, am conectat această spirală cu o legătură inseparabilă și am lansat-o din nou, în sens contrar acelor de ceasornic, determinată de puterea și voința Divină.

Acum pot constata faptul că toată omenirea a ieșit într-un nou nivel de dezvoltare și mișcarea ei spre Dumnezeu.

Astăzi, starea duală a întregii omeniri a apărut din faptul că întregul beaumontul geopolitic al planetei și-a pierdut obiceiul de înțelegere a dezvoltării lumii și se deplasează și își rezolvă sarcinile geopolitice numai pe baza fostului sistem unic de coordonate pe o tablă șah, fără a înțelege că se mișcările într-un cerc și sus au creat condițiile unei noi realități multidimensionale.

Astăzi, această realitate deja se manifestă pe teritoriul Moldovei istorice, în interiorul granițelor principatului moldovean al vremurilor lui Ștefan cel Mare. Iată de ce această relație a liniilor de viață sa întîmplat aici, în Moldova Mare, și, prin urmare, toate evenimentele care au loc în Moldova, potrivit Cărții Vieții, care este în mîinile mele, astăzi, ca și în filme, sunt difuzate pe tot globul. Tot ce se întîmplă astăzi în aceste teritorii istorice este Legea Cosmică a întregii omeniri. Și lucrează această lege inexorabilă cosmică în opoziție cu iluzia diavolului strict conform regulilor întregii lumi manifestate a lui Dumnezeu.

De aceea este posibil să spunem cu o sută de procente de certitudine că lumea a atins un nou nivel de dezvoltare și ceea ce este determinat de Dumnezeu se va întîmpla cu siguranță. Și toate celelalte planuri globale care se găsesc astăzi în Israel, în Statele Unite, în Rusia și în China, nu se pot întîmpla, pentru că iluzia diabolică sa dovedit a fi dincolo de limitele lumii Divine deja reînființate și active și acum se descompune în ochii noștri pe cauza principală.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

10 + шесть =