Sveatoslav Mazur: Viața s-a oprit, și acesta e faptul

Se poate vedea peste tot că pindoșii nu reușesc în geopolitică. Evreii s-au blocat pe loc. Iată-iată totul se va prăbuși. Oprirea realității este sfîrșitul lumii.

Totuși, în paralel cu acest proces, se desfășoară o nouă realitate. De sărit pe trenul de plecare este încă posibil, dar deja dificil, problematic. De aceea eu, Sveatoslav Mazur, fac apel la jucatori globali:

Domnilor, trenul vostru a plecat! Voi nu mai influențați la nimic, căci oprirea lumii înseamnă moartea ei definitivă și irevocabilă.

În ultimul meu videoclip eu am spus în detaliu că lumea lui Dumnezeu a trecut deja într-o nouă realitate de nivelul patru.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2746&v=13GWSUXylr8

În ea nu există loc pentru bani, destrăbălare și forță militară brută. Modelul roman antic de construire a relațiilor dintre oameni s-a încheiat în SUA. Mai mult umanitatea nu are nevoie de această experiență. Înainte se așteaptă relații noi  globale, bazate pe dragoste, adevăr și spiritualitate. Aceste relații sunt programate de Dumnezeu și înregistrate în Cartea Vieții. Acestea sunt legile imuabile pentru întreaga omenire și, prin urmare, în viitorul apropiat vor fi introduse în viață de zi cu zi.

În ceea ce privește elitele moderne, repet, trenul lor a plecat deja. Ei nu mai au sens să încerce să stăpînească conducerea planetei, pentru că acest lucru este aproape imposibil. Controlul planetei a trecut la un nou nivel  spațial. El nu este accesibil oamenilor sub nici un sos, pentru că planeta a fost spiritualizată, și acum legătura cu ea și cu o singură persoană are loc prin intermediul Duhului Sfînt și a conștiinței extinse. Nu există alte modalități de comunicare și în mileniul apropiat nu se așteaptă.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × один =