Sveatoslav Mazur: Cel mai înalt titlu de putere absolută pe planetă aparține mie și altcuiva nimănui

La Moscova, la Catedrala lui Cristos Mântuitorul, din 29 noiembrie până în 3 decembrie 2017, se petrece consiliul episcopilor Bisericii Ortodoxe Ruse, la care se realizează planul evreilor și al papei pentru noua încheiere a Rusiei cu calea falsă a construcției celei de-a treia Roma. Rusia încearcă din nou să o ducă pe calea blestemului a Sophiei Palaeolog.

Lucrarea se desfășoară sistematic, începând cu încercarea de a organiza Consiliul Ecumenic în 2016, eliberarea filmului «Sophia» (despre Sophia Paleolog) și, în cele din urmă, întoarcerea la uciderea familiei regale. Toate aceste evenimente sunt, fără îndoială, o încercare a iudaismului mondial de a prelua controlul asupra titlului magic suprem al moștenitorilor tronului bizantin, care nu aparținea niciodată tronului rus. Acest titlu, prin intermediul nunții canonice legitime a domnitorului moldovean Ștefan cel de-al treilea și singura moștenitoare a tronului bizantin, Maria Mangupska (Palaeolog), a fost transferată în mâinile poporului moldovenesc și apoi în mâinile Ordinului nostru de Cavaleri ai mesei rotunde, căci Stefan cel Mare era unul dintre participanți.

Anume de aceea, prin dreptul de moștenire și prin legile ordinii noastre cosmice, conducătorul căruia sunt eu, pentru că această ordine este forța principală a lui Isus Hristos, acest titlu îmi aparține doar mie însuși și nimănui altcuiva.

În privința Consiliul Ecumenic, însăși denumirea vorbește despre statutul său cosmic. Sfaturile Ecumenice niciodată nu s-au desfășurat pe Pământ, deoarece locul Conciliilor Ecumenice este templul principal cosmic al lui Dumnezeu Tatăl.

Acolo se află și Graalul, un amfiteatru mare, în care sunt așezați reprezentanții ai tuturor ierarhiilor cosmice. Anume de aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Sfântului Ordin al Cavalerilor Maselor Rotunde, Moștenitorilor tronului Bizantin, Împăratul împăraților, declar:

— Toate încercările evreilor din lume, a lui Papa, satanismul mondial, etc., să-și ia acest titlu și puterea magică pe care el dă proprietarului său, nu este posibilă.

Planeta noastră a trecut deja Rubiconul și se află deja în zona de control a lui Dumnezeu Atotputernic. Ultimul Conciliu Ecumenic, care a avut loc în acest an în templul lui Dumnezeu Tatăl, m-a încununat pe mine și pe jumătatea mea cu putere absolută pe planetă și mi-a oferit posibilitatea de a determina mie singurului însuși ordinea viitoare a lumii. Despre aceea, ce, așa cum am promis, pe 7 noiembrie, Soarele a semnalat de trei ori.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

18 − 5 =