Sveatoslav Mazur: Lumea Pămîntului deja a intrat într-o nouă etapă a dezvoltării sale

În Elveția, 5 decembrie 2017, ultimul rege român Mihai I al dinastiei Hohenzollern-Sigmaringen a murit la vârsta de 96 de ani. Veacul domniei a lui Lucifer s-a terminat. Acest rege a fost ultimul și singurul fir care îl leagă pe Lucifer de această viață. Lumea s-a transformat într-o altă calitate.

Moartea regelui a confirmat doar adevărul inconfundabil, că după noapte ziua vine în mod inevitabil. Și fiindcă regele român leagă tronurile englezești și rusești cu legăturile de familie, adică era rudă atît a reginei Elisabeta a II-a a Rusiei, cât și a filialei rusești a familiei Romanovi, atunci, bineînțeles, această legătură și acest complot al războiului anglo-saxon împotriva Rusiei s-a despărțit de la sine.

În fața noastră avem un fapt important și realizat definitiv a plecării nobilimii negri din Cartea Vieții planetei noastre. Perioada lungă a domniei lor s-a încheiat.

Este timpul mie, lui Sveatoslav Mazur, Marelui Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, să conducă o dinastie nouă Divină a Regelui regilor, dinastia celorlalți aliați ai lui Dumnezeu, apărătorilor ideilor Sale pe planeta noastră.
Lumea, conform voinței lui Dumnezeu și planului Său, va primi de acum și pentru următorul mileniu, o configurație nouă stabilă, căci puterea lui Dumnezeu, energia și cunoștințele Lui se transmit numai eroilor aleși de El, care, după planului Său personal, construiesc lumea conform canonului etern în conformitate cu canonul veșnic și cu principiul neclintit al universului. Conform calendarului spațial și a localizării sale în ierarhia planetelor Divine, Pămîntul nostru din 7 noiembrie 2017 a intrat deja într-o nouă realitate, și nu există o cale înapoi.

Astăzi eu, Sveatoslav Mazur, mesagerul lui Dumnezeu, declar cu responsabilitate:

— Lumea a intrat într-o altă realitate. S-a început o construcție nouă, despre care eu am vorbit și am scris foarte mult. Anume de aceea se poate sigur de spus, că planurile lui Lucifer nu vor funcționa pe planeta noastră, pentru că și-au pierdut principiul fundamental, puterea lor diabolică magică.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × два =