Sveatoslav Mazur: O nouă ordine mondială a venit pe Pămînt

Această acțiune a avut loc astăzi, 28 decembrie 2017, cînd Dumnezeu Atotputernicul a inclus în sfîrșit canalul Divin, și pe acesta a intrat o nouă componentă de informare a energiei pe Pămînt.

Acum planeta noastră, ca cîndva o navă goală, a început să se umple cu un sens nou. Acest proces obiectiv va fi finalizat deja în anul 2018, cînd Pămîntul va dobîndi în cele din urmă potențialul necesar pentru o viață nouă. Și fiindcă acest proces este inevitabil și constant, nimeni din univers nu-l poate opri.

Ce va aduce întregii omeniri acest An Nou 2018?

Anul Nou va aduce umanitatea noastră la un nivel nou, calitativ în ierarhia lui Dumnezeu Tatăl. Planeta noastră se va  spiritualiza și va fi pentru totdeauna printre planete egale ale construcției spirituale și Divine. Inclusiv și printre planetele, care sunt cheia construirii lumii Divine.

Astfel, toți oamenii de pe Pământ, care nu vor lua mișcarea lor în direcția Creatorului, vor interacționa direct cu aceste structuri și vor primi, datorită acestor interacțiuni, orice informație de interes pentru ei. În plus, fiecare persoană care trăiește pe Pământ aspirînd la adevăr va fi capabil să se reunească cu celula vieții sale, în care toate informațiile despre această persoană există din cele mai vechi timpuri pînă în viața modernă.

În viitor, voi vorbi despre evenimentele viitoare și nu numai, căci în Cartea Vieții sunt date codurile pentru dezvoltarea lumii și a omului, oferindu-i posibilitatea de a interacționa direct cu esențele nivelului cosmic, în timp ce dobîndesc o experiență unică la nivel global și cosmologic.

Noua planetă Pămînt va fi curățată de dogme și paraziți vechi. Căci toți cei care nu vor să trăiască în noile canoane vor fi eliminați de un nou potențial al vieții.

Cine nu vrea să-și deschidă inima și sufletul pentru o viață nouă, va primi procesul de formare a celulelor canceroase și va părăsi rapid și inevitabil lumea noastră reală.

De aceea, propun ca structurile și oamenii angajați în manipularea planetară să se gîndească la viitorul lor și să mă adreseze personal, Împăratul împăraților, Marelui Maestru, pentru a explica viitorul lor apropiat. Grăbiți-vă, timpul destinului vostru este limitat de creierul vostru.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

семнадцать − четыре =