Sveatoslav Mazur: România – stat – zombie ar trebui să fie urgent dizolvat

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, declar, că întreaga conducere românească a permis o eroare gravă, care este imposibil de corectat. Ea, ca un zombie, cu frenezie fără nici un sens și mereu se aruncă  pe Moldova suverană, dorind s-o transforme într-un trup viu.

Această acțiune neconvențională după măsuri Divine nu poți numi altfel numai ca  nebunia morților celor vii. Dar este important să recunoaștem, că și în Republica Moldova există deja oameni-zombie, care se numesc politicieni, pe care acești zombie au mușcat deja.

Ei, la fel ca și românii, cu frenezie și răutate fără de sens, încearcă să distrugă ceea ce a fost creat de către poporul multinațional moldovenesc în decursul veacurilor lungi. Este timpul pentru noi toți, comunități mondiale, să prevenim  răspîndirea acestei infecții cadaverice și să eliminăm chiar centrul răspîndirii acestor zombi. A venit  timpul să dizolvăm statul creat artificial România, conform limitelor  perioadei anterioare a dezvoltării planetei, astfel, încît  pămînturile originale, înghițite de morții aceștea vii, să se întoarcă pe teritoriile  Moldovei, Ungariei, Serbiei și Bulgariei.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четырнадцать + 11 =