Sveatoslav Mazur: Cum poți să învingi duhul rău

Sunt sigur că zece persoane din zece la aceea ce spun în acest articol vor spune că aceasta este o ficțiune sau un basm. Dar faptul că tot ceea ce vorbesc în videoclipurile și articolele mele este propria mea experiență de luptă împotriva forțelor răului în diferite planuri ale lumii noastre multilaterale, în care o persoană se implementează în mod activ.

Într-o zi eram în lumea diavolului. Aparent, Domnul trebuia să-mi arate cum să lupt împotriva acestei lumi. Și, fiindcă este imposibil de ucis un om în lumea spiritelor, dar eu am abilități de niveluri diferite de arte martiale, am vrut imediat să lupt într-o luptă cinstită cu cel mai important reprezentant al acestei lumi, care a apărut în fața mea. Acesta era un drac de o mărime uriașă, absolut roșu, cu ochi albaștri-verzi. Și din moment ce am simțit o energie puternică, am făcut o lovitură în centrul pieptului lui. Și care a fost uimirea  mea cînd am simțit că lovitura mea a fost ca și cum aș bate peretele de granit  pe pămînt.

Ca răspuns, acest subiect m-a atins cu degetele, chiar parcă luînd seama, ca nu cumva să nu-mi  rămînă doar loc umed de la mine. Din acest clic, am zburat mulți metri și am imprimat pe perete. Starea  a fost așa, încît, dacă acest zid nu exista, aș zbura în spațiul interstelar. Atunci și a apărut un gînd constant în minte că pentru a învinge forța rea ​​a unei dorințe nu este suficientă.

Domnul mi-a arătat posibilitățile acestui monstru. Dar după aceea, El a pus o sabie în mîinile mele, care strălucea cu toate culorile curcubeului. Și eu, cu ajutorul acestei sabie, rotindu-mă în jurul meu ca o elice a unui avion, puteam trece cu ușurință prin rîndurile unor astfel de arme atotputernice. Am învățat a doua lecție. Doar puterea lui Dumnezeu poate depăși rezistența materiei și numai instrumentul lui Dumnezeu pus în mîinile războinicului Domnului este capabil să aducă ordine pe Pământ.

Prima mea experiență, bineînțeles, mi-a fost dată pe Pămînt pentru a-mi aminti cine sunt și pentru ce am venit pe Pămînt.

Înainte de evenimentele principale  pe planeta noastră a rămas nu atît  mult timp. Toate avertismentele mele îndreptate spre Rothschilds au rămas să fie ineficiente.

Diavolii roșii încearcă în mod constant să cucerească inima planetei — Moldova suverană. Și deși i-am avertizat că Moldova Mare, în limitele domniei lui Ștefan cel Mare, se află sub protecția Domnului și a gazdei sale, ei și-au planuit însă capturarea pe 27 martie 2018.

Desigur, aceasta pentru ei este întrebarea  vieții și morții. Dar pentru mine și pentru întreaga omenire în general, aceasta la fel este înrebarea  vieții  și morții. De aceea mi-am amintit astăzi prima mea lecție pe Pămînt și am decis să mă impart cu ea cu frații mei în arme.

Dragi frați, este imposibil să depășim o forță rea în lupta mână-la-mână, pentru că materia este de partea lor. Ea poate fi distrusă numai cu ajutorul voinței lui Dumnezeu și a instrumentelor pe care Domnul le dă soldaților Săi. De aceea vă avertizez pe voi toți, că provocările pregătite în prealabil vă vor conduce pe toți la baricade, dar nu vă supuneți provocărilor. Lăsați dușmanul să intre pe teritoriul Moldovei, care este sub protecția lui Dumnezeu. Lasă el să facă prima lovitură, atunci Legea lui Dumnezeu va fi pe partea noastră. Vrăjmașul trebuie să știe că moartea lui, așa cum este în ochii întregii omeniri, va marca începutul unei noi ere. Nici într-un caz nu vărsați sînge, pentru că ritualul magic a dracilor roșii Rothschild începe întotdeauna cu uciderea unei victime nevinovate. Anume de aceea ei conduc în prezent școlari și studenți români în Moldova.

 

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × 3 =