Sveatoslav Mazur: Pindoșii sut în panică! Cineva cu succes doboară rachetele lor «deștepte»

În articolele și videoclipurile mele eu întotdeauna povestesc în detaliu și în mod constant, că cel de-al treilea război mondial este imposibil de a fi dezlănțuit. Că toate navele noastre spațiale stăpînează deasupra principalelor centre de tensiune pe planetă, fiind într-o realitate paralelă între cer și Pămînt. Și că toate navele și avioanele, precum și rachetele care vizează disarmonizarea spațiului în noua matrice vor fi distruse nemilos.

În ciuda acestui fapt, strategii americani au decis să-ne testeze din nou răbdarea și au efectuat la 14 aprilie torpile de la mai mult de 100 de rachete pe teritoriul Siriei. Toate rachetele au fost eliminate cu succes de soldații Ordinului nostru Spațial.

Desigur, nici pindoșii, nici rușii nu vor să creeze în lume o emoție nesănătoasă asupra acelui fapt, că în acest scenariu a intrat a treea putere necunoscută, spațială, o forță de neînvins, capabilă de a neutraliza orice încercare de agresori cum dintr-o parte, așa și pe de altă parte. Acest lucru este cu atît mai ușor pentru înțelegerea noastră, ca în numeroasele imagini capturate ale distrugerii rachetelor de croazieră postate pe Internet, nu există un singur comentariu al experților militari reali. Trebuie să fie clar pentru fiecare om conștient, că, în cazul în care racheta zboară și lasă o urmă sau o inversiune după ea, atunci și antiracheta trebuie să-și manifeste prezența în lumea fizică, ce noi nu observăm. Însă rachetele se prăbușesc brusc și se destramă. Iată pindoșii și și-au oprit bombardamentul și din nou au preluat sancțiunile financiare și economice, pentru că înțeleg, că operațiunea de aplicare într-o nouă ordine mondială, declarată de mine, așa cum am promis, a intrat în vigoare. Și acum, fiecare strateg care intenționează să atace alte state și popoare va fi direct sancționat prin ajutorul judecății lui Dumnezeu. Iar oamenii care se luptă pentru putere pe planeta noastră vor avea efectul opus. Ei vor fi pentru totdeauna lipsiți nu numai de putere, ci și de libertate.

De aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Regele Regilor, mesagerul Domnului declar, că pînă la sfîrșitul lunii aprilie 2018, lumea va trece la prezentarea mea completă și totală conform voinței lui Dumnezeu și în conformitate cu planul pe care El a creat pentru noi toți.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать − 11 =