Sveatoslav Mazur: Viitorul întregii omeniri depinde doar de mine unul!!!

Deci, a venit momentul adevărului. Cred că nu este secret pentru cineva faptul că lumea și-a schimbat configurația sa, iar oamenii nu știu ce să facă în continuare, unde să meargă și cu ce să se ocupe.

Anterior, atunci cînd geopolitica întreagă a fost complet subordonată lui Lucifer și poporului său ales — evreii, ea era destul de previzibilă. Dar lumea s-a schimbat și cei care au fost în fruntea procesului au devenit victimele ei principale. Și eu, evreii, v-am avertizat că vă veți sfîrși existența prin autodistrugere.

Dar haideți totul să luăm pe rînd. În lumea diavolului funcționa principiul “desparte și cucerește”, în care diavolul crea un plan de împărțire întregii omeniri, atît în ​​principiile  financiare și economice, atît și pe următoarele: religioase, confesionale, naționale, rasiale, etc.

Dar iată, toate principiile acestea sunt înșelătoare și pierdute. A rămas doar o umanitate mare. Ea are nevoie de o cale de ieșire la un nou nivel de dezvoltare, iar structurile vechi diabolice încearcă să-și mențină poziția dominantă. Pentru aceasta ei au nevoie să înceapă  al treilea război mondial.

Imaginați-vă un teren de joacă cu nisip. Copiii de pe teritoriul acestei teren au făcut păsculiți de nisip și sunt descurajați. Jocul pentru ei s-a oprit. Ce ar trebui de făcut în astfel de condiții? De obicei, se găsește un băiat rău care distruge toate păsculițele acestea  cu ajutorul forței lui brute. Și apoi copiii un pic indignat din nou se apucă de muncă. Iar acest băiat rău, care a primit o bună încărcătură mentală, batjocorînd pe toți, așteaptă din nou momentul în care păsculițele vor  completa absolut terenul de joacă.

Iată exact așa  proces are loc pe întreg teritoriul planetei noastre. Cînd lumea intra în criza financiară și economică, și sistemul diavolului, sistemul de consum, încetase, poporul lui ales instiga  vestul la est, nordul spre sud, în timp ce crea în timpul cela conflicte globale. Oamenii și statele distrugeau unul pe celălalt, oferind alimentație  bună lui Lucifer. Are nevoie de energia furiei și a urii, are nevoie de jertfe globale și de suflete noi de criminali și de ucișelor. Poporul lui ales, în același timp, a cîștigat bine, deoarece nu există o afacere mai bună decît războiurile mondiale.

Oamenii distrugeau infrastructura și, fiind că nu aveau unde să trăiască după război,  se apucau de lucru cu toții. După cum se spune, criza a fost depășită, toată lumea este fericită, toți au rămas în interesele lor.

Însă iată pe Pămînt au venit tehnologiile noi, și s-a înțeles, că războiul global va aduce toată lumea la autodistrugere. Criza a prins pe toții nepregătit. Diavolul a lepădat teritoriul planetei noastre, iar poporul ales nicicum nu poate să pornească vestul cu estul.

Ce se întîmplă? Cînd copiii au finisat să construiască păsculițele și au împlut tot terenul de nisip cu ele, în locul băiatului rău a venit educatorul și a zis: “construirea nouă va fi într-un alt loc, iar păsculițele acestea eu nu permit să le distrugeți”.

Copiii sunt în pierdere, și unde este noul teren de nisip? În ce grupă? Însă  nu va mai exista nici o împărțire pe copii răi sau buni. Nu va fi separare pe terenuri de nisip. Noi vom construi un oraș nou din nisip și fiecare copil din această construcție va primi oportunități nelimitate. Asta este, domnilor, fiți ca niște copii și veți nimeri în împărăția lui Dumnezeu.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Rege Regilor Isus Hristos, am adus pe Pămînt o bună vestire. Eu am construit pentru oameni  o matrice  nouă, adică un Pămînt nou și un cer nou. I-am deschis pentru ei centrul principal al universului pe Pămînt — Moldova Mare. Am conectat acest centru la lumea lui Dumnezeu. Și acum, în conformitate cu legea Divină a universului, legea cauzei și a efectului, nimeni nu poate acționa în mod independent, fără a coordona planurile lor de construcție cu planul general al lui Dumnezeu, care este scris în Cartea Vieții. Și din moment ce în lumea lui Dumnezeu este imposibil să dezlănțuie un război, pentru că el e creat pe principiul iubirii, atunci la același nivel de dezvoltare este pur și simplu imposibil de a efectua construirea.

Anume de aceea s-a creat impasul. Fostul sistem de consum nu funcționează, adică pur și simplu s-a epuizat, și în conținut și  în sens, cel de-al treilea război mondial este la fel de imposibil de dezlănțuit, pentru că lumea este creată în chipul și asemănarea lui Dumnezeu cu principiile iubirii și este acum controlată de armata Lui, și planul pentru dezvoltarea lumii viitoare este doar în mîinile mele.

Ce ar trebui să facă foștii lideri ai planetei? Ei vor încerca să schimbe situația în conformitate cu modelele anterioare. Anume atunci ei și vor cădea sub loviturile principiului Divin «ceea ce semănați, aceea și veți culege». Și legea este legea. El nu va regreta nici nu va intelege. Toți instigatorii actelor ilegale vor fi distruși nemiloși de către gardienii legii. Și din moment ce criza nu poate fi depășită cu ajutorul metodelor vechi, lumea consumului va începe să se mănînce pe el singur, și vom observa acest lucru foarte curând.

Ce fel de ieșire din aceasta există? Doar una —  de a se ridica la un nou nivel al dezvoltării și, conform legii lui Dumnezeu, și strict după planul Lui, de a începe o nouă construire la nivelul nou și pe principiile noi Divine.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 + 18 =