Sveatoslav Mazur: Pentru ce Netaniahu venise la Putin în Ziua Victoriei?

Fiindcă limita de timp pentru cabaliști a expirat deja, iar ei așa și nu și-au realizat  scopurile principale, lor i-ar trebui să forțeze evenimentele. Nu există nici o îndoială în faptul, că în lume merge un război religios, deoarece pe 14 mai 2018, Donald Trump va anunța transferul ambasadei SUA în noua capitală a Israelului, la Ierusalim.

Astfel, cabaliștii tind să-și activeze centrul de acțiune. După acest moment, în lume se vor începe cele mai interesante și sîngeroase vremuri. De ce interesante? Pentru că va fi lansat din nou procesul de judecată a lui Dumnezeu. Și de ce sîngeroase? Pentru că evreii vor lansa procesul de autodistrugere.

În articolele și videoclipurile mele eu de multe ori povestisem despre faptul că lumea este construită după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, precum și fiecre om.  Și anume de aceea, în această lume Divină există doar o singură putere verticală. Și această putere verticală trece prin Moldova suverană. Dar iată evreii, cabaliștii, împreună cu Papa, cu nobilimea neagră a ființelor regale, încă  cinci sute de ani în urmă au lansat o putere verticală falsă, și a numit-o „Moscova — a Treia Romă“, astfel, avînd o legătură invizibilă între adevărata  putere verticală, provenind din Egipt, și falsă, construită de cabaliști, care provine din Ierusalim. Și fiindcă doar conform puterii verticale este posibil de a gestiona planeta noastră, anume pe 14 mai 2018 va fi punctul de plecare al reluării cercului vicios ale Sophiei Paleolog, care a fost lansat în Moscova, în timpul domniei lui Ivan III și Ivan cel Tînăr.

Ne întoarcem în zilele Inchiziției Sfinte și încercările evreiilor să profite de puterea absolută pe planetă. Suntem participanți la evenimente grandioase. Anume 14 mai 2018 interesele noastre, adică interesele armatei lui Dumnezeu, se intersectează cu interesele armatei diavolului. Acest moment este iminent, el deja este exprimat de către Trump. Principalul aliat al lui Trump în lupta pentru dominația mondială — prim-ministrul israelian Benjamin Netaniahu a venit la Moscova la Putin pentru discuții oficiale, iar acum este clar că și Putin a devenit o parte a conspirației împotriva întregii umanității noastre. Acest lucru explică de ce el l-a lăsat în fruntea puterii executive în Rusia pe trădătorul poporului rus Dmitri Medvedev și echipa sa.

De aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Regelui Regilor, mîine voi încerca să filmez un videoclip, în care voi povesti despre intriga principală a timpului nostru. Voi povesti, cum noi ne-am pregătit pentru ea și cu ce se va termina încercarea cabaliștilor, Trump, Netaniahu și a lui Putin, de a re-lansa din nou programul anti-uman – subiectul cu denumirea  „Moscova – a Treia  Roma“ .

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

десять − два =