Sveatoslav Mazur : E greu să fii Dumnezeu

Povestirea cunoscută a fraților Strugațchi “E greu să fii Dumnezeu” absolut transmite pictura, care se desfășoară astăzi pe Pămînt. Iar filmul lui Alexei Gherman “E greu să fii Dumnezeu” transmite și singura atmosfera lumei aceste putrezite.

Veți întreba , de ce putrezite? Probabil, ea va începe foarte curînd să se dezvolte? Căci despre aceasta se vorbește și la vest și la est.

Nu, domnilor, așa scenariu este exclus atunci cînd avem o astfel de putere planetară astăzi. Și pentru ca să vă fie clar sensul, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei rotunde, Isus Hristos celei de a doilea veniri, Regele regilor și Domnul domnilor, explic nu pe limba Divină, ci pe acea omenească, clară.

Planeta noastră – este un organizm viu unic. La vest la ea se atîrnă ca la o corporație globală, cu ajutorul căreia se poate bine de cîștigat. Și aceasta nu este întămplător, deoarece acest organism viu poate fi luat prizonier și a fi folosită c o muncă neplătită sclavă, adică muncitoare.

Oare a fost așa totdeauna? Nu. Anume eu, Sveatoslav, cîndva am creat lumea aceasta, și, conform planului lui Dumnezeu, am dezvoltat-o. Populația planetei în sfîrșit trebuie să devină asemănătoare lui Dumnezeu. Dar e o problemă, și voi toți știți cum aceasta se face pe Pămînt. E puțin să construiești o mică interprindere a vînătorilor, iar de a captura și de a expluata fără de milă mulți se găsesc.

Fix aceeași s-a întîmplat și cu planeta noastră.  E o captură de raider obișnuită. Căci, cînd voi citiți Sfînta Scriptură, deexemplu, revelația lui Ioan, voi dor nu citiți acolo despre omenire. Despre ce este vorba acolo? Despre lupta între structurele îngerești și diabolici. Adică, despre constructorii și furătorii.  Și eu în articolele și video clipurile mele vă povestesc, oamenilor, că nu sunt om în sensul direct. Și cînd vă spun, că sunt unicul stăpîn a planetei, eu spun nu vouă, dar dușmanului, care a capturat planeta mea, și pe care îl voi pedepsi strict. Atît e.

Felul, în care eu vă salvez pe voi toții, eu tot vă povestesc în detalii. Pentru aceasta este necesar să ne uităm la totul scris de mine dintr-o parte, din punctul de vedere a luptei răului cu binele, și voi veți înțelege totul.

Pentru cine stă acuma biserica? Pentru cine stă acuma conducrea noastră?  Cu cine luptă și de ce? Ei înțeleg că deja au pierdut și n-au încotro. Pentru capturarea reider ei vor răspunde înaintea Judecății celei Mari. Eu le-am alungat deja într-un ungheri, și ei n-au unde să se ascundă.

Unica, ce fac furătorii, cînd le prind, ei se stăruie  să deie foc ori să explodeze toate dovezile și singurul obiectul, ca judecății să-i fie greu de a dovedi vina lor. Însă toate activitățile omenirii și a escrocilor aceștia sunt înregistrate pe media cu denumirea Cronici de Akaș, și deaceea n-au încotro. Nu vor pleca de la judecată și nu vor începe catastrofa nucleară.

Anume deaceea vă  repet vouă, dragii locuitori a planetei. Eu vă înțeleg greutățile voastre. Voi v-ați deprins cu lanțugurile voastre, impuse vouă pe percurs de cîteva milenii. Voi nu puteți să trăiți și să gîndiți altfel. Anume deaceea, înțelegînd greutățile voastre, eu, unicul stăpîn al lumii, și m-am pornit pe calea  dezvoltării  treptate  dar sistematice lumii diabolice, și restabilirii cu ajutorul voinței lui Dumnezeu lumii noi, conform matricei mele noi. Și nu există altă cale. Anume de aceea vă repet de cîte ori: eu , singurul stăpîn al planetei voi duce lucrul acesta pînă la finalul logic, eu voi întoarce planeta lui Dumnezeu. Și nimeni nu îmi va încurca în  lucru acesta sfînt.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два + двенадцать =