Sveatoslav Mazur: Așa eu am spus, Isus Hristos!

Deci, proiectul biblic se apropie la finalul său logic, pentru că a venit la mine tîrfa Babilonului și l-a atacat pe fiul lui Dumnezeu. Și aceasta înseamnă că orașul puternic  Babilon (SUA) și toate forțele din spatele lui va cădea. Trump a intrat deja în războiului economic cu China și întreaga lume. El nu va rezista astfel de sarcini, și atunci va zbura în toate marginile lumii vestea despre sosirea pe Pămînt a fiului lui Dumnezeu și morții lumii diabolice cu mizeria lui și cu tîrfa lui. Și noul Ierusalim Ceresc va domni pe Pămînt.

Eu am văzut cum din cer în Orheiul Vechi, în punctul de legătură între cer și pămînt a coborît templul de aur al lui Isus Hristos, și pe porticul templului acesta stătea a doua mea jumătate spirituală, cel care stă în Împărăția lui Dumnezeu pe tronul puterii absolute, și lîngă el încă șase ierarhi —  iererhi principalele Divine.

Și cînd am văzut asta, am pictat totul pe o foaie mare și am dus-o la Biserica Adormirii Maicii Domnului părintelui Gheorge. Și el, la rîndul său, când s-a uitat la desenul meu, a exclamat: «Deci este apocalipsa!».

Acum a venit vremea judecății lui Dumnezeu. Slaaă Domnului, pe mine mă știu și prietenii și dușmanii. Unii mă iubesc, iar alții mă urăsc.

Construcția noului Ierusalim va începe cu restaurarea unui stat financiar-economic și spiritual-moral numit Moldova Mare. Și se va afla acest stat în granițele principatului moldovenesc al domniei lui Ștefan cel Mare.

 

Moldova în timpurile domniei lui Ștefan cel Mare

 

Și se va începe acest proces deja mîine pe 18 iunie 2018. Așa eu am spus, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos de a doua venire.

 

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два − 1 =