Sveatoslav Mazur: Trei pași a sataniștilor către puterea absolută pe Pămînt

De mai multe ori povesteam în video clipurile și articolele mele, că acțiunile și planurile lui lucifer au fost legate de realizarea puterii absolute pe Pămînt și transferul întregii omeniri în stare sclavă al forțelor răului. Dar cel mai important lucru care a rămas în afara videoclipurilor mele a fost timpul acestor evenimente și actorii principali. Și din moment ce funcționarea lui lucifer, sau mai degrabă a asistenților săi, s-a mutat într-o fază decisivă, a venit timpul să ne exprimăm ultimele detalii ale acestui fars global.

Spun farsa, tocmai pentru că această acțiune a avut loc deja o dată în istoria întregii omeniri. A fost acum 500 de ani în urmă.  După cum știți, toate evenimentele istorice sunt repetate, dar sub forma unei farse, deoarece lui Dumnezeu este important să știe la ce nivel  a fost perceput de omenire lecția anterioară.

Deci, evenimentele care au loc pe planetă pot fi numite astfel: «Moscova – a Treia Roma». Pentru că ultimul fapt al acestei acțiuni va avea loc între Trump și Putin și va fi conectat în mod natural cu capitala Federației Ruse. Sistemul diavolului a încercat din nou să reîncarce crima pe care a comis-o acum 500 de ani în urmă,  trădîndu-L pe  Dumnezeu și toată omenirea în ansamblu.

Atunci, conform voinței lui Dumnezeu, întregul popor rus a fost obligat să aducă o nouă idee — venirea omenirii către Dumnezeu Atotputernicul. Dar atît Biserica Ortodoxă Rusă, cît și puterea seculară în fața Marelui Ivan al Treilea, L-au trădat pe Dumnezeu și au transferat puterea în mîinile forțelor rele. Atunci acest spirit rău a fost personificat de protestatul papal și de evreul mondial Sophia Paleolog .Anume prin ea secta evreiască a iudaizatorilor a realizat planul de înființare a sigiliului lui lucifer în centrul capitalei Rusiei. Acest lucru s-a întîmplat în timpul construcției Bisericii Adormirii Maicii Domnului din centrul Kremlinului.

Anume  din acel moment și au început toate problemele poporului rus, pentru că Moscova, capturată de către diavol, a fost punctul culminant a puterii verticale care provine de la Ierusalim — centrul religiilor avraamice. De aici a venit ideea creării unei mănăstirei a Noului Ierusalim în Podmoscovie, care, atît în ​​formă, cît și în conținut,  repetă, se presupune,  un pămînt sfînt. Astfel, sistemul diabolic a fost înclinat, ce a existat pînă în prezent.

Dar, într-o nouă turnură a istoriei omenirii, în ciclul de cinci sute de ani a venit nevoința pentru a întoarce înapoi toată omenirea în zilele de trădare a lui Dumnezeu, pentru că eu, Sveatoslav Mazur, am venit pe Pămînt pentru a corecta această greșeală și pentru ca să fac așa, ca toată omenirea să depășească această barieră și să iasă la nivelul focului spiritual.

De aceea lupta pentru viitorul planetei noastre a avut loc între mine și lucifer. Și din moment ce lucifer a încălcat legea universului, a devenit inventarul dec rîs al întregii comunități spațiale și a fost deposedat de mine, așa cum a spus el însuși în film.

https://www.facebook.com/nikzdrav/videos/1970065713311623/

Dar, fiindcă evreimea mondială a pierdut orientarea în spațiu și timp, nu înțelegînd semnificația evenimentelor care au avut loc deja, ea va încerca din nou să realizeze planul forțelor răului trecutului de cinci sute de ani în urmă.

De aceea a fost creată sculptura lui Baphomet, care descrie ideea victoriei forțelor răului asupra forțelor rațiunii.

Cu toate acestea, din moment ce planul lui lucifer execută  anumite persoane, ca reprezentant al forțelor răului evreii l-au ales pe Donald Trump, și ca asistentul lui — un războinic al lui Dumnezeu, Vladimir Putin. Exact între acești doi reprezentanți ai diferitelor forțe  această luptă și va avea loc. Mai degrabă, ea se va  finaliza deja 16 iulie 2018 în cursul reuniunii lor private, pentru că deja mîine 11 iulie 2018 sub conducerea lui Trump începe Summit-ul NATO, care va determina puterea Statelor Unite, sau mai degrabă evreimei asupra Europei.

Astfel, în mîinile evreilor vor fi deja două centre de verticale false ale puterii. Permiteți-mi să vă reamintesc că D. Trump a declarat deja Ierusalimul capitala Israelului, și președintele Benjamin Netanyahu a ajuns la Vladimir Putin la o conversație personală și chiar a participat la marșul dedicat Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Astfel, a fost capturat primul centru responsabil de spiritualitate. Această victorie în Bari a fost confirmată și de Biserica Ortodoxă Rusă, care L-a trădat pe Dumnezeu, așa cum a făcut-o acum 500 de ani.

http://tass.ru/obschestvo/5354883

Acum, după summit-ul NATO, la care forțele rele vor lipsi Ukraina  de suveranitate, ei vor preia controlul asupra celui de al doilea centru situat în Dnepropetrovsk numit Rosa Aurie Sinagoga. Astfel la evreimea mondială, și anume în mîinile lui Trump vor fi două centre de putere verticală false, care supraveghează în prezent sectă iudeo-nazist al ultra-ortodoxe Chabad. Pentru a lansa procesul de înrobire completă a întregii omeniri, lui Donald Trump îi va rămîne a relua din nou Moscova și să bucleze Ierusalimul cu noul Ierusalimul Nou. Pentru această acțiune, Mănăstirea Noului Ierusalim a fost deja restaurată și pregătită pentru legătura cu diavolul. Rămîne puțin, să fie oferit lui Putin așa ceva, de ce nu  nu poate refuza, și anume puterea absolută în schimbul trădării  lui Dumnezeu și a ordinii noastre.

Anume deaceea și summitul de mîine al NATO, care va avea loc în perioada 11-12 iulie la Bruxelles și întîlnirea lui Donald Trump cu Vladimir Putin la data de 16 iulie, și trădarea Dumnezeului de Biserica Ortodoxă Rusă în Bari — aceasta este un plan comun, care în mod necesar ar fi fost realizat.

Și, bineînțeles, sataniștii au sperat că vor avea succesul lor complet și final. Dacă nu un «dar». Dacă pe Pămînt nu ar veni eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului  Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos celei de a doua venire, și nu aș pune în mișcare o nouă matrice globală Divină, pe care am atașat-o la lumea lui Dumnezeu, și, prin urmare, am făcut încercările a evreimii mondiale și trădătorilor din Rusia lipsiți de sens.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × три =