Sveatoslav Mazur: Pînă la momentul adevărului au rămas două zile

Deja în două zile matricea lui lucifer va părăsi planeta noastră. Această acțiune poate fi văzută în imaginea judecății lui Dumnezeu, care este descrisă pe fațada mănăstirii Voronetsky în Moldova încă 500 de ani în urmă.

Matricea lui lucier este ilustrată cu  roșu, ca un sac, care este scos din matricea lui  Dumnezeu Atotputernicul, situat la punctual de sus a frescei și care manifestă voința Sa. Isus Hristos conduce acest proces. Și dacă să ne uităm atent cine este în acest sac, vom înțelege semnificația a ceea ce se întîmplă. Ceea ce era cunoscut 500 de ani în urmă, se întîmplă acum în zilele noastre.

Împreună cu matricea lui lucifer Pămîntul vor părăsi și sufletele tuturor celor care le-au vîndut monstrului acesta: poporul nostru ales, Papa, mărețiile coronate, care și-au asumat ilegal titlul de regi și împărați, precum și toți cei care L-au trădat pe Dumnezeu Isus Hristos.

Și acum voi trebuie să înțelegeți de ce aceasta se întîmplă anume în așa mod. Deoarece matricea este un program informațional energetic, închis într-o anumită formă geometrică. Și toți participanții acestui program de instruire implementează singur legea liberului arbitru, adică aleg pe ori pe Dumnezeu ori pe diavol. Și după această alegere ei sunt atașați pentru totdeauna de o legătură nevăzută ochiului. Acest fir nesepărător vine din inimă. Cei care se fixează cu Dumnezeu, la acel firul provine din partea din față, care cu diavolul — din spate. Oamenii cu pocăință veneau adesea la mine și mă rugaau să-i eliberez de puterea lui satana. Deoarece este scris în rugăciunea Tatăl nostru: «dar izbăvește-ne de cel viclean».

Vorbind despre greșelile lor, eu tăiam relația cu diavolul, iar Preafsînta Fecioara Irina prin atingerea mîinii sale la emisfera stîngă a omului  traducea creerul lui din starea figurii diavolului la starea figurii lui Dumnezeu, la cristalul conștiinței.

Dar după cum înțelegeți, acestea au fost doar momente de bucată. Înainte pe noi ne așteaptă evenimente globale. Toți cei care l-au trădat pe Dumnezeu vor fi tîrîți în creuzetul de foc și, în conformitate cu voința Creatorului, se vor transfera cine la Venus, cine la Mercur. Îmi pare rău pentru ei. Mulți au devenit victime ale înșelăciunii. Dar am vorbit despre asta de mulți ani și le-am dorit bine. Cu toate acestea, după cum se spune, trenul pleacă. Au rămas doar două zile.

Se găsesc amatori care încearcă cu ajutorul energiilor sale să întrerupă legătura omului, câștigînd în așa mod bani. Vreau să le spun, că dacă întrerupi legătura unei persoane cu o anumită forță, atunci conectezi acest om de sine, creînd probleme mari pentru sine, iubitul.

Eu, conform voinței lui Dumnezeu, această procedură petrec numai în acel caz, dacă traduc acest om în Împărăția lui Dumnezeu, și acolo, după Voia Lui, eu separ omul de la problemele lui, iar singurul îl alătur de Dumnezeu. Exact în același fel, are loc procedura judecății lui Dumnezeu. Dacă cineva încearcă să-mi facă rău, sau intră în interacțiune, eu, în conformitate cu voia lui Dumnezeu,  pentru această legătură indisolubilă, ca la pescuit, scot omul în templul lui Dumnezeu și petrec acolo, înaintea Creatorului chestionarul. Iar judecătorii, prezenți în același timp, își îndur verdictul. De aceea, nici un fapt, contrazis mie, nu rămîne fără atenție. De fapt, am spus de multe ori despre acest lucru în textele mele.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пятнадцать − 6 =