Sveatoslav Mazur: Fascismul evreiesc nu va avea loc

Evreii sunt un singur popor  pe planetă, care s-a opus întregii comunități mondiale. Ei spun că sunt calitativ mai înalți decît toți ceilalți și de aceea numai ei sunt ființe umane, restul sunt animali goii, la care relația ar trebui să fie exact ca la  un animal.

Această teorie fascistă rasistă a poporului ales ar putea exista doar în lumea schimbată a diavolului și numai atîta timp, cît lumea nu a trecut la un nivel nou de dezvoltare. Trecerea omenirii în lumea Duhului a fost marcată de unirea dintre lumea lui Dumnezeu și lumea omului într-o singură esență. Teoria rasială a evreilor a încetat să existe tocmai pentru că Duhul, omniprezent atotcunoscător și atotputernic, a făcut întreaga omenire un singur organism.

Astfel de fapt nu îi convine evreilor mondiali, deoarece, potrivit Kabbalah, ar trebui să devină singurul stăpîn al planetei, iar antihristul Moshiach — singurul dictator al Pămîntului. Ca rezultat avem opoziția evreilor față de Dumnezeu Atotputernic, și  teoria lor fascistă rasială  — lumii Divine. Acest curs de evenimente trebuie să conducă în mod inevitabil la război și la un nou proces de la Nürnberg. Deși am povestit deja de mai multe ori că forțele noastre spațiale nu vor permite nici un război pe această planetă.

Astfel, fasciștii evrei care nu au avut loc, deja după 11 septembrie anului 2018, vor intra într-o comă profundă și vor începe să se destrame în ochii noștri. Nu ar trebui să se înșele și restul omeniri. Se pare, că o atitudine față de semnificația a ceea ce se întîmplă va crea multe probleme pentru toți cei care trăiesc pe planeta noastră. Eu descriu în detaliu mecanismele de tranziție la o nouă realitate, dar, aparent, ele nu sunt percepute corect de mintea stagnantă a unei singure persoane. Nimeni nu are de gînd, domnilor, de a vă atrage într-o viață nouă. Voi singuri trebuie să vă ridicați nivelul vibrațiilor pînă la limite noi, pentru că numai atunci se va realiza legea libertății de alegere. Șezînd pe pat, nu veți obține un miracol. Iar pîlnia de foc vă va înghiți neapărat, căci pentru a veni la Dumnezeu este necesar să se depună eforturi maxime.

Am spus de multe ori că eu sunt calea către Dumnezeu și numai eu singur pot să deschid calea către o viață nouă. Dar pentru aceasta va fi necesar să facem o mulțime de lucruri: să construim structure noi de acțiune, să dezasamblem fostele construcții mondiale, care și-au pierdut semnificația și sensul. Această muncă dificilă necesită anumite eforturi și cunoștințe noi. Nu merită de așteptat milă de la natură. A le lua de la ea este sarcina noastră. Așa se  spunea înainte. Deși în acesta este un anumit sens. Noi vom vedea cum se prăbușește lumea diavolului. Pentru aceasta efort nu este necesar. Eu am decis deja totul, dar viața va necesita de la noi acțiuni peciale. Iată despre asta eu și vă vorbesc. Nu va fi un miracol, vor fi oferite oportunități noi.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × три =