Sveatoslav Mazur: Eu am venit ca să biruiesc!

După ce Patriarhul ecumenic Barfolomeu a acceptat pe sataniști în biserica sa, a devenit clar că evreii și-au închis proiectul său abraamic, căci satana și Dumnezeu sunt figure opuse, atît în ​​sens, cît și în conținut. Despre aceea, că nu există satana fără Dumnezeu și Dumnezeu fără satana  nu merită să vorbim, pentru că  aceasta este o minciună.

https://panorama.pub/7095-avtokefaliya.html

Lumea este duală, dar nu este duală în același timp. Cînd vine ziua, noaptea dispare. Toate în timpul lui. De aceea eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial al Cavalerilor Maselor Rotunde, Iisus Hristos celei de a doua venire, declar:

— După ce biserica lui satana a fost acceptată, lumea lui Dumnezeu a închis proiectul diavolului — proiectul evreiesc abraamic, pentru că el și-a atins scopul său, adică a arătat cine era de fapt în fruntea acestui proiect. Și din moment ce satana a ieșit din umbră la lumină, el, prin urmare, și-a semnat o sentință de moarte.

Acum trebuie să așteptăm pînă la 12 septembrie 2018. După sfîrșitul anului nou conform calendarului evreiesc, care va avea loc între 9 și 11 septembrie, întreaga lume va înțelege că lumea diavolului și-a terminat existența și că planeta Pămînt a intrat în starea sa nouă. Adică, a ieșiit la un nou nivel de dezvoltare. Și de aceea eu declar, lumea va evolua în conformitate cu planul lui Dumnezeu, care este scris în Cartea Vieții. Această carte se află în Împărăția lui Dumnezeu și este doar în competența mea. Foarte curînd voi publica tot textul din ea. În plus, de mine se vor oferi toate evenimentele tranzatoare, atît pe planeta noastră, cît și dincolo de ea. Nu există stăpînul întunericului, dar există stăpînul luminei. Am distrus ierarhia diabolică și am pliat programul lor de acțiune. Am terminat perioada de obscurantism și i-am ars cartea vieții a lor.

Acum nici diavolul, nici poporul său ales nu nici o șansă să încerce din nou să conducă planeta. Timpul lor a dispărut iremediabil.

 

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

девятнадцать − восемь =